1.000 Çocuğa Oyuncak Hediye Edildi

Bu sene şenlik için seçilen Elazığ Kovancılar İlçesi Yarımca Beldesinde bulunan Şehit Raşit Ercan İlk ve Orta Okulu'nun bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde çocuklar gün boyunca hem eğlendi hem de birbirinden güzel hediyeler aldılar.

Elazığlı Öğrenciler YILDIRIM Vakfı ve Eti Krom Tarafından Düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Doyasıya Eğlendiler Eğitim çağındaki çocuklara ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Garip & Zeycan Yıldırım Vakfı, mutlu çocukların geleceğe güvenle hazırlandığı düşüncesiyle hayata geçirilen “Mutlu Çocukluk Girişimi” kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetlerle çocukların mutlu bireyler olarak yetişmesine destek olmayı amaçlıyor ve her yıl bir köy ilkokulunda düzenlediği çocuk şenliğinde hediyelerle onları sevindiriyor.

Bu sene şenlik için seçilen Elazığ Kovancılar İlçesi Yarımca Beldesinde bulunan Şehit Raşit Ercan İlk ve Orta Okulu’nun bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar gün boyunca hem eğlendi hem de birbirinden güzel hediyeler aldılar. 

Şehit Raşit Ercan ve Yarımca Ferrokrom ilk ve orta okullarında eğitim alan 300 öğrencinin tamamının katıldığı çocuk şenliğinde öğrenciler gün boyu oyun parkurlarında oynarken, sihirbazlık gösterisi, köpük şov, yüz boyama gibi onlara özel hazırlanan etkinliklerle eğlendiler. Özellikle minik öğrencilerin palyaçolar ile mutlu olduğu etkinlik, dans ve müzik gösterileri ile gün boyu devam etti.

1.000 ÇOCUĞA OYUNCAK HEDİYE EDİLDİ
YILDIRIM Vakfı ve YILDIRIM Şirketler Grubu çalışanlarının desteklediği oyuncak kampanyasında toplanan birbirinden güzel oyuncaklar ve sürpriz hediyeler etkinlik sonunda öğrencilere dağıtıldı. 300 öğrenci, hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Kaya ve Eti Krom Genel Müdürü Tamer Adanır’ın ellerinden aldı. Ayrıca YILDIRIM Vakfı tarafından 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Elazığ’ın farklı ilçelerinde toplam 700 çocuğa oyuncak ve çeşitli oyunlar hediye edildi.

Garip ve Zeycan YILDIRIM Vakfı Hakkında

YILDIRIM Şirketler Grubu’nun bağışlarıyla kurulan Garip ve Zeycan YILDIRIM Vakfı, sosyal sorumluluk çalışmalarını merkezine alan özel bir vakıftır. Alt sosyo-ekonomik gelir gruplarında yer alan başarılı öğrencileri yükseköğrenimde desteklemek amacıyla 2015 yılında kurulmuştur. Eğitimde ve toplumsal hayatta ihtiyaçlar değişince, vakıf da desteğini genişleterek kadınların, gençlerin ve çocukların sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilecek çalışmaları gündemine almıştır. Türkiye’de çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın özgüveni yüksek, donanımlı bireyler haline gelmeleri ve kendilerini gerçekleştirmeleri temel motivasyon kaynağıdır.

Bakmadan Geçme