15 Temmuz Milli İrade Ocak'larından Bimyad'a Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bimyad’ı ziyaret etti. 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ,15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, Kadın kolları başkanı Sultan Alan,Genel Başkan Yardımcısı Celal Duymuş, Genel Başkan Yardımcısı Sami Tunç, Genel sekreter Cemal Hanilçi, Malatya İl Başkanı Mustafa Durmuş,Gençlik kolları yönetimi Fatih Duymuş ve beraberindeki heyet (BİMYAD) Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneğini ziyaret etti.
Darbe girişimini unutturmamak adına çalışmalar içerisine girdiklerine işaret eden Başkan Uludağ, ziyarette yaptığı açıklamada ‘’hedefimiz 81 ilde şube oluşturmak ve yurt dışı temsilcilikleri açmak. Uygun zemin ve zaman oluştuktan sonra başlatmış olduğumuz çalışmaları hızlandırarak girişimlerde bulunacağız’’diye belirtti. Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyelerine Ocak çalışmaları hakkında  bilgiler veren Başkan Uludağ ‘’ 15 Temmuz'da basın kuruluşlarının darbe girişiminin püskürtülmesinde büyük rol aldığını da sözlerine ekleyerek, tüm zor şartlara rağmen büyük bir özveri ile çalışarak görevini yerine getiren basın mensuplarının yayın  hayatında şahsım ve teşkilatım adına başarılar diler, Gazeteciler gününüzü kutlarım’’dedi. 
Başkan Uludağ , Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim kurulu Üyelerini ,19 Ocak Cuma günü saat 19.00’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla, “Yüz Anne Bin Asker” projesi kapsamında düzenlenecek olan geceye davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan,Ocak çalışmalarının son derece başarılı olduğunu ve kamuoyunda fazlasıyla ses getirdiğini belirterek, bu anlamlı ziyaretten dolayı  15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme