15 Temmuz Şehitler Köprüsüne deniz taşıtlarıyla gittiler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki anma etkinliklerine gitmek için bir grup vatandaş deniz taşıtlarıyla Kasımpaşa'dan yola çıktı. Deniz araçlarıyla köprüye giden vatandaşlara Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da eşlik etti. Vatandaşların köprüye hareket ettiği anlar havadan görüntülendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki anma etkinliklerine gitmek için bir grup vatandaş deniz taşıtlarıyla Kasımpaşa’dan yola çıktı. Deniz araçlarıyla köprüye giden vatandaşlara Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da eşlik etti. Vatandaşların köprüye hareket ettiği anlar havadan görüntülendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki anma programına katılmak için vatandaşlar köprüye akın ediyor. Kasımpaşa’dan deniz taşıtlarıyla hareket eden bir grup vatandaş, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru yola çıktı. Vatandaşların deniz taşıtlarına bindiği ve köprüye doğru hareket ettiği anlar havadan görüntülendi.

Deniz taşıtlarıyla köprüye giden vatandaşlara Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da eşlik etti. Vatandaşlarla birlikte deniz motoruna binmeden önce açıklama yapan Demircan, “Bugün 15 Temmuz’un en önemli anma günü. Bugün şehitler köprüsüne Beyoğlular olarak Kasımpaşa’dan yüzlerce insanla hareket ediyoruz.

Anadolu’nun farklılıklarını bir arada yaşatan büyük devlet olma niteliğinde Türkiye. Milletimiz vatanını farklıklara rağmen nasıl birlik beraberlik içerisinde tek vatan, tek millet, tek bayrak ülküsü altında nasıl bir arada tuttuğunu gerekirse bunun için nasıl şehit olabileceğini hürriyetine istiklaline vicdanına nasıl sahip çıktığını gösterdi. Dünyada bencillik o kadar hat safhada ki insanlar sadece kendilerini düşünüyor ve çevresindekilere duyarsız davranıyor. Bu duygu insanların birbirleriyle olan muhabbetlerinde azalma meydana getiriyor. Türkiye’de biz ailemizi komşumuzu severiz. Biz böyle olduğumu için büyük bir milletiz” dedi.Öte yandan, vatandaşların deniz taşıtlarıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne hareket ettiği anlar havadan görüntülendi.

Bakmadan Geçme