15 Temmuz spor gösterileri yapıldı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri'ni Anma boks ve karakucak güreş gösterileri nefes kesti. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, 'Biz bir gün değil, 365 gün vatanımız için nöbet...

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri’ni Anma boks ve karakucak güreş gösterileri nefes kesti. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Biz bir gün değil, 365 gün vatanımız için nöbet tutuyoruz” dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Yakutiye Kent Meydanı’nda düzenlediği 15 Temmuz Şehitlerini Anma Spor Gösterileri nefesleri kesti. Boksörler ve güreşçiler halka unutulmaz anlar yaşatırken, bisikletçiler de pedal çevirdi.

Erzurum Vali Yardımcısı Hamza Özer, GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, ASKF Başkanı Selahattin Codur’un da katıldığı gösterilerde boksörler ve güreşçiler nefesleri kesti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tam bir yıl geçerken, Türk Milleti başta bu vatan için canını kırpmadan veren Ömer Halisdemirlerin ve Ömer Halisdemir gibi kahramanların yanı sıra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, vatan evlatlarının bu topraklara sahip çıkması ile tam bir yıl önce püskürtüldü o hain darbe girişimi. Ringde mücadele eden boksörler ve karakucak güreşi yapan güreşçilere 15 Temmuz Şehitlerinin adlarını taşıyan madalyalar verildi.Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 15 Temmuz kahramanlarını unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirterek, “Bakanlığımızın projesi ‘Gençler Asla Unutmazlar’ sloganı ile diyoruz ki, biz 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız. Erzurum GHSİM olarak, biz bir gün değil yılın 365 günü vatan nöbeti tutuyoruz. Vatanını en iyi seven işini en iyi yapandır mantığı ile vatanımıza ve şehrimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. GHSİM olarak sporda ve gençlik faaliyetlerinde projeler üretmeye ve insanlığa yararlı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme