15 Temmuz'da OSB'ler meydanları dolduracak

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye'deki 316 organize sanayi bölgesi olarak 15 Temmuz ihanetinin birinci yıl dönümünde yine meydanlara koşarak, Türkiye'nin kazanımlarına sahip çıkmaya devam...

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye’deki 316 organize sanayi bölgesi olarak 15 Temmuz ihanetinin birinci yıl dönümünde yine meydanlara koşarak, Türkiye’nin kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

OSBÜK ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, 15 Temmuz FETÖ ihanetini ve sonrasında yaşananları asla unutmayacaklarını kaydetti. Ne yapsalar o gece canını siper edenlerin, şehitlerin ve gazilerin haklarını ödeyemeyeceklerini dile getiren OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, “Onlar bir gecede şanlı bir tarih yazdılar. OSB camiası olarak bu şanlı tarihe sahip çıkmak ve ülkemizi büyütmek için gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum” dedi.

Türkiye’deki 316 organize sanayi bölgesi olarak 15 Temmuz ihanetinin birinci yıl dönümünde yine meydanlara koşarak Türkiye’nin kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini aktaran Kütükcü, “Nasıl ki bir yıl önce demokrasimizi, refahımızı ve huzurumuzu başkalarına bırakmamışsak, yine meydanları dolduracak ve geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ihaneti birinci yılında da, bininci yılında da unutmayacağız, unutturmayacağız” diye konuştu.

“Türkiye hızla toparlandı, yeni başarılar elde etti”

Kütükcü, Türkiye’nin 15 Temmuz ihanetinden sonra her alanda hızla toparlanarak, yeni başarılar elde ettiğini, ekonomik alanda kazanılan başarıların tüm dünyayı şaşkına çevirdiğini anımsattı.Sanayi üretiminde, kapasite kullanım oranlarında ve ihracatta yükseliş trendi yakalayan Türkiye’nin güçlü bir büyüme rotasında olduğunun altını çizen Kütükcü, “İlk çeyrekte yüzde 5 gibi dünyayı şaşkına çeviren bir büyüme oranı yakaladık. Öncü göstergeler büyümenin ikinci çeyrekte de güçlü geleceğine işaret ediyor. İnşallah Türkiye 2017 yılında tüm ihanetlere, teröre, ekonomik kıskaçlara, faiz-döviz lobisine rağmen beklentilerin üzerinde bir büyüme gösterecek. Türkiye’nin üreten gücü OSB camiası olarak, bu büyümeye ve kalkınmaya en güçlü katkıyı vermek için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz’dan sonra ülkemizde 14 şehirde 16 yeni OSB kuruldu. Sadece bu azim bile Türkiye’nin geleceğine olan güveni ortaya koyuyor” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme