22 Yaşında MHP'den Vekil Aday Adayı

İnönü Üniversitesi Siyasal Bilimler 3.ncü sınıf öğrencisi Bekir Enes Çaparoğlu, Malatya MHP'den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı makamında ziyaret eden, genç vekil aday adayı Çaparoğlu,"Ol Deyince Olduran Gönüllerimizi İman Nuruyla Dolduran Yüce Allah'ın 99 Adıyla.Devlet'ime, Millet'ime ve Malatya'mıza hiç bir zaman hizmet etmekte sınır tanımadığım bu ömrümde, hizmetimi bir adım öne taşıyarak siz değerli büyüklerim, can kardeşlerim ve dava arkadaşlarımında desteği ile bugün 27.Dönem Malatya Milletvekili Aday Adaylığımı, mensubu olduğum ve bir ömür hizmet edeceğim Milliyetçi Hareket Partisi'nden duyurmaktan şeref ve gurur duyuyorum. 
Bu kutlu davanın bir neferi olarak, çıktığım bu zorlu yolda desteklerinizi ve Duâ'larınızı bekliyorum."ifadelerini kullandı.
Çaparoğlu, "Devlet'ime, Millet'ime ve Malatya'mıza hiç bir zaman hizmet etmekte sınır tanımadığım bu genç ömrümde, hizmetimi bir adım öne taşıyarak siz değerli büyüklerim, can kardeşlerim ve dava arkadaşlarımında desteği ile 27.Dönem Malatya Milletvekili Aday Adaylığımı, mensubu olduğum ve bir ömür hizmet edeceğim Milliyetçi Hareket Partisi'nden duyurmaktan şeref ve gurur duyuyorum."dedi.
Bu kutlu davanın genç beyni Çaparoğlu'nun aday adaylığı hakkında MHP Malatya İl Başkanı Avşar, "Genç adayımızın büyük bir cesaret örneği sergileyerek aday adaylık sürecini tamamlamış olması camiamız için olumludur.Genç kardeşime çıkmış olduğu bu kutlu davada başarılar diliyorum.Rabbim muvaffak eylesin."dedi..

Bakmadan Geçme