28 Parsel İhale İle Satılacak

Yaka, Bahçebaşı, Kavaklıbağmahalleri ile Tecde ve Yeşiltepebölgelerinde satışa sunulacak olan parseller akaryakıt, ticaret, özel eğitim ve konut imarlı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5'i Bahçebaşı, 2'siKavaklıbağ, 1'i Yaka mahallesinde, 9'u Yeşiltepe ve 11'i deTecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı. 26 Nisan2018 Perşembe günü ihaleyle satılacak olan parsellerin bedellerinin, yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.
 
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 28parsel ‘Açık ve Kapalı Teklif Usulü’ ile satılacak.
 
26 Nisan Perşembe günü saat 14.30’da Encümen huzurunda yapılacak olan parsellerle ilgili ihale şartname ve eklerinin ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan alınabileceği kaydedildi.
 
10 taksitte ödenebilecek
 
İhale şartnamesinin ücretsiz olarak temin edilebileceği parseller için vatandaşlar KDV de ödemeyecek. Ayrıca parsel bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 eşit taksitte ödenecek.
 
Parsel büyüklükleri 31 m2 ile 7.289 m2 arasında değişirken, muamman bedelleri ise 15 bin lira ile 5.1 milyon lira arasında değişiyor.

Bakmadan Geçme