3 milyon 750 binlik dükkanlara talep olmadı

Bilecik Belediyesi tarafından kapalı zarf teklif usulü satışa sunulacak ve değeri 3 milyon 750 binlik 3 dükkana talep olmadı.Bilecik Belediyesi tarafından bugün Encümeni Toplantı Salonunda kapalı zarf teklif usulü satışa çıkan ve halk arasında...

Bilecik Belediyesi tarafından kapalı zarf teklif usulü satışa sunulacak ve değeri 3 milyon 750 binlik 3 dükkana talep olmadı.

Bilecik Belediyesi tarafından bugün Encümeni Toplantı Salonunda kapalı zarf teklif usulü satışa çıkan ve halk arasında ’Çınar Market’ olarak bilinen yerin üst katındaki değeri 3 milyon 750 binlik 3 dükkana talep olmadı. İhale Komisyon Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk ihaleye hiçbir şahıs ve firmanın talebi olmadığı belirterek, "Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait Merkez, Gazipaşa Mahallesi, 32 pafta, 163 ada, 1 parselde kayıtlı bulunan uygulama imar planında bitişik nizam 1. kat ticaret alanındaki 3 dükkan 12 Eylül tarihinde tekrar satışa sunulacak. Bu dükkanlardan biri 134 metrekare ve 1 milyon 750 bin lira üzerinden, diğeri 82 metrekare 1 milyon 250 bin sonuncusu ise; 58 metrekarelik 750 bin TL üzerinden satışa sunulacak" dedi.

Öte yandan ihalede İhale Komisyon üyesi belediye meclis üyeleri olan AK Partili Kadir Bayrak, Yücel Yerci ve Zekeriya Çakır hazırda bulundular.

Bakmadan Geçme