4. Üsküdar Kitap Fuarı yoğun ilgi gördü

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın katılımıyla açılan '4. Üsküdar Kitap Fuarı' okuyucular tarafından yoğun ilgi gördü.

Toplumun nitelikli bir okuma kültürüne sahip olması hedefiyle hayata geçirilen ve  İstanbul'un en kapsamlı fuarların olan Üsküdar kitap fuarı, Edebiyattan sanata, spordan siyasete, tarihten düşünceye pek çok alanda etkinliğe imza attı.

100 yayınevinin katılımı ile gerçekleştirilen ve iki hafta süren  fuar da, Edebiyatçılar, Yazar ve Gazeteciler, söyleşi ve imza etkinliğinde okuyucuyla buluştu. Pek çok yazara ev sahipliği yapan 4.Üsküdar kitap fuarına "Okumak Mutluluktur" projesiyle katılan eğitimci yazar Zeynep Haşemi Belgeli "Paçanya Krallığı" kitabı ile okuyucularıyla buluşarak "Okumak Mutluluktur "projesi ile ilgili bilgi  verdi.Ayrıca Şair Esra Şahin ‘’Kum Saati’’ kitabıyla, drama Egitmeni Yazar Dilek Erdem Ergenus Cumhuriyeti kitabı ile fuara katıldı. Pedagog Meltem Şenkaya’nın da katıldığı Fuar da, yoğun ilgi gören Malatyalı yazarlar söyleşi ve imza etkinliğinde bulundu. 

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme