A.Adayı Gören Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

MHP Milletvekili A.Adayı Gören seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Mahallesinde Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi..

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını açıklayan İzzet Gören seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Mahallesinde Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi daha sonra Sivil toplum temsilcileriyle bir araya gerek istişarelerde bulundu.

Yeşiltepe Mahallesinde Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı İzzet Gören 24 Haziranda yapılacak seçimlerde Esnaflardan destek istedi, MHP Ülkenin sigortasıdır dedi. Esnaflarda ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi, 24 Haziranda yapılacak seçimlerde Yeşiltepe mahallesi olarak MHP oy vereceklerini dile getirdi.

“Gören ve beraberindeki MHP heyeti Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz’ı ve muhtarlarla bir araya geldi.

Ziyaret bir konuşma yapan “Şahbaz 24 Haziranda yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Aday adayı İzzet Gören şahım ve muhtarlarım adına başarılar diliyorum dedi.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz’ medeni cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum, ben inanıyorum ’ki MHP Aday adayı İzzet Gören Şehrimize, Ülkemize katkısı olacağını düşünüyorum, kendisi ve Ailesi için hayırlı olur dileklerimi sunuyorum, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum diye konuştu.

“Gören 24 Haziranda yapılacak seçimlerde MHP’den aday adayı olarak seçim çalışmalarımız kapsamında. Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz ve muhtarlarımızı ziyaret ederek desteklerini istiyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı İzzet Gören “Malatya’mızın vazgeçilmezi olan Yeşiltepe Mahallesi bizim için çok önemli bir yer, MHP olarak Malatya’mızın sorunlarını biliyoruz. TBMM’de  Malatya’ dan MHP vekili çıkaracaklarını söyledi, Türkiye içerde ve dışarda hainlerle mücadele ediyor (MHP) Ülkemizin sigortasıdır. Bizler her zaman milletimizin yanındayız Devletimizin yanındayız. 24 Haziranda yapılacak seçimlerde desteklerini bekliyorum ifadelerini kullandı.

 “ Gözen ”Demokrasin vazgeçilmez unsurlarından birisi siyasi partilerdir,  24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde bir sınava çıkacaklar, bunların içerisinde’ Milliyetçi Hareket Partisi MHP Milletvekili aday adayı İzzet Gören kardeşimizi derneğimizi ziyaret ediyorlar dedi.

Yeşiltepe yardımlaşma ve dayanışma Dernek Başkan Özcan” İzzet beyin Malatya’daki ticaret hayatında insanlarımıza, istihdam sağlayan birisi olarak tanıyoruz, kendisinin çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diledi.

“Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Aday adayı İzzet Gören Yeşiltepe yardımlaşma ve dayanışma dernek Başkanımız Özcan Gözene ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz ve 24 Haziranda yapılacak seçimlerde MHP olarak desteklerini bekliyoruz. Ülkemiz içerde ve dışarda hainlerle mücadele ediyor, Güçlü Türkiye için Malatyalı vatandaşlarımızı 24 Haziranda yapılacak seçimlerde sandık başına giderek oylarını kullansınlar. MHP Malatya Milletvekili aday adayı olarak seçim çalışmalarımız kapsamında Yeşiltepe mahallemizi ziyaret ediyoruz desteklerini bekliyoruz diye konuştu.

 MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı İzzet Gören seçim çalışması kapsamında ,Yeşiltepe mahallesindeki Özel Hareket Polisler ve Çevik Kuvvet polislerini ziyaret ederek sohbetti.

Bakmadan Geçme