Adıyaman 1954 maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 3. haftayı Dersim yenilgisiyle kapatan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Adıyaman 1954 maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Dersimspor’a maçın sonlarına doğru yediği golle boyun eğen mavi beyazlılarda atılan golde ofsayt olduğu yönündeki itirazlar ise devam ediyor.

Kulüp Başkanı Dursun Sucu, gerekli yerlere görüntülerle itiraz edeceklerini söyledi. Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ancak ligin ilk 3 haftası itibariyle 3 puan toplayabilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Adıyaman 1954 maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşiltepe’de tam kadro yapılan antrenmanda oyuncuların morallerinin bozuk olduğu gözlenirken, Teknik Direktör İsmail Tekin bir toplantı yaparak Dersim maçında yapılan hataları anlattı.

“Ofsayt olan bir pozisyonda gol kararı verildi”

Bu arada takımdaki son durum ve geçen haftaki Dersimspor maçıyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Sucu, “Geçen hafta rakibimizle başa baş bir oyun ortaya koymamıza, hatta sonlara doğru üstünlüğü ele almamıza rağmen sahadan bariz ofsayt olan bir golle yenilgiyle ayrıldık. Bir kere en başta oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Rakip karşısında oldukça başarılı bir oyun sergilediler. Maça gelecek olursak, ne yazık ki yapılan bir hata müsabakanın önüne geçti. Keşke bu tür şeyler yaşanmasa da bizde konuşmasak. Ama gol olan pozisyondaki bariz hakem hatası görüntülerle mevcut bir şekilde elimizde. Tam maçta üstünlüğü ele aldığımız, pozisyon üstüne pozisyon bulduğumuz bir anda bariz ofsayt olan bir pozisyonda gol kararı verildi. Ligin henüz başında böyle hatalar hakikat insanın canını yakıyor. Ancak biz elimizdeki görüntüyle gerekli her yere başvurumuzu yapacağız. Bir şeyin değişeceğinden değil, en azından bundan sonraki maçlar için önlem alınması için” diye konuştu.

Bakmadan Geçme