Ağbaba'dan Bimyad'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği'ni (BİMYAD) ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz ve CHP heyeti ile birlikte BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ağbaba,Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kıdem tazminatı Çalıştayı ,kaysı ve Malatya Spor ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, özellikle İnternet haberciliği ve gazetecilerin sorunlarının her geçen gün daha da arttığını dile getirerek,sorunların çözümü doğrultusunda çalışmaların yapılacağı ve bu alanda gerekli girişimlerin hızlandırılacağını belirti. Basın’ın üstlenmiş olduğu görev ve sorumlulukların önemine de dikkat çeken  Ağbaba,’’Basın mensupları toplumun her kesiminde yapılan çalışma ve faaliyetler konusunda ,kamuoyunu  bilgilendirme ve iletişim görevini üstlenmiştir’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, Veli Ağbaba ile ziyarete gelen CHP heyetine Dernek  çalışmaları ve yeni dönemde yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Apohan ,basın ve gazetecilerin sorunlarının çözümü için her kesimden destek beklediklerini belirterek, bu konuda siyasi partilere önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydetti.

Bakmadan Geçme