Ağrılı öğrencilerinde bulunduğu atletizm milli takımı Tayvan'da 3'üncü oldu

Tayvan'ın Taipei City şehrinde düzenlenen 29'uncu Dünya Üniversiteler Yaz Spor oyunlarında, atletizm branşında AİÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Sebahattin Yıldırımcı ve Vedat Günen'in de yer aldığı erkek...

Tayvan’ın Taipei City şehrinde düzenlenen 29’uncu Dünya Üniversiteler Yaz Spor oyunlarında, atletizm branşında AİÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Sebahattin Yıldırımcı ve Vedat Günen’in de yer aldığı erkek atletizm milli takımımız 3’üncülük elde etti.

Tayvan’ın Taipei City şehrinde düzenlenen 29. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunlarında milli takımımız 3 Altın, 6 Gümüş ve 5 Bronz Madalya kazanarak 141 ülke arasında 15. sırada yer aldı. Yaz Spor Oyunlarında atletizm branşında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Sebahattin Yıldırımcı ve Vedat Günen’in de yer aldığı erkek atletizm milli takımımız Japonya ve Güney Afrika Cumhuriyeti milli takımlarının ardından 3’üncülüğüelde ederek tarihi bir başarıya imza attı.

Şampiyonaya BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram ile Antrenör Şirin Gönen rehberliğinde hazırlanan ve yarı maraton erkekler 21 bin 95 metre yarışında onunculukla tamamlayarak Milli takım adına en iyi dereceyi yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi BESYO öğrencisi Sebahattin Yıldırımcı, “ Ülkemizi temsilen katıldığımız yarışmaya hazırlık sürecinde destek ve tecrübelerinden faydalandığım hocam Metin Bayram, Antrenörüm Şirin Gönen’e Teşekkür ederken maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Yüksekokul Müdürü Gökhan Bayraktar’a, IC Vakfı Müdürü Meral Dinçer hanımefendiye ve Rektörümüz Abdulhalik Karabulut’a teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme