AK Ocaklar'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çıkartma

AK Ocaklar İzmir İl Başkanlığı üyeleri, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümünde Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde nöbet tutacak.Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY)...

AK Ocaklar İzmir İl Başkanlığı üyeleri, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümünde Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde nöbet tutacak.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) hain darbe girişiminin üzerinden 1 yıl geçti. 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de düzenlenen programlarla anılırken, AK Ocaklar İzmir İl Başkanlığı üyeleri de, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kurulacak çadırda demokrasi nöbeti tutmaya hazırlanıyor. Otobüsler ile Ankara’ya hareket edecek olan üyeler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde nöbet tutmak için Cumhurbaşkanlığından özel izin aldı.

Öte yandan, üyelerin Ankara ziyaretinde 15 Temmuz’da şehit olan Erkan Yiğit’in evinin önünde düzenlenecek olan mevlide katılacağı öğrenildi.AK Ocaklar İzmir İl Başkanı Ömer Çakmak, 15 Temmuz gecesi Ocaktan 2 şehit verildiğini ve 1 kişinin de gazi olduğunu ifade ederek, ‘’Hain FETÖ terör örgütünün hala devlet içinde yuvalanmış kriptoları, bu mücadele yıllar sürse de sizleri inlerinizden çıkarıp 15 Temmuz’da yapmış olduğunuz katliamın hesabını soracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızı bu mücadelesinde yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Kanımızın son damlasına kadar yanında olacağız. 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımızın arkasında bir elif misali dimdik durduk, canımız pahasına durmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Bakmadan Geçme