AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Malatya'da

Çalık ve beraberindeki heyet, Malatya'da yeni yılın ilk bebeklerine "hoş geldin" ziyaretinde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 2018 yılının ilk bebeği ile 2017 yılının son bebeklerine "hoş geldin" ziyareti yaptı.

Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beydağı Kampüsü'ndeki Kadın ve Çocuk Hastanesinde, 2018 yılının ilk bebeği ile 2017 yılının son bebeklerini dünyaya getiren anneleri ziyaret etti.

Dünyaya yeni gelen bebeklere hediyelerini veren, ailelerini tebrik eden Çalık, 2018'in Türkiye ve ümmet için barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Çalık, "2018'in ilk bebeğini ziyaret ettik, hastanemizde 10 bebek dünyaya gözlerini açtı. Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, sağlıktaki memnuniyet Türkiye ortalamasında yüzde 76'lara ulaştı. Malatya'daki memnuniyet oranı yüzde 96. Bundan sonra bu hizmeti daha iyi mekanlarda sunacaklar. 300 yataklı yeni kadın doğum ve çocuk hastanesinin temelini attık." diye konuştu.

Öznur Çalık, 2018'de Ortadoğu'daki kan ve gözyaşının dinmesini temenni etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise 2018'in Türkiye ve dünyaya barış getirmesini dileyerek, "2018'e merhaba diyen bebeklere ve ailelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk." dedi.

Bakmadan Geçme