AK Parti'de kongreler hafta sonu başlıyor

Bolu AK Parti İl teşkilatında 6. Olağan Kongre süreci bu hafta sonu 3 ilçede yapılacak kongrelerle başlıyor.Ak Parti Genel Merkezi'nin belirlediği seçim takvimi doğrultusunda kongre çalışmalarını sürdüren Bolu İl Teşkilatı'nda bu...

Bolu AK Parti İl teşkilatında 6. Olağan Kongre süreci bu hafta sonu 3 ilçede yapılacak kongrelerle başlıyor.

Ak Parti Genel Merkezi’nin belirlediği seçim takvimi doğrultusunda kongre çalışmalarını sürdüren Bolu İl Teşkilatı’nda bu hafta sonu 3 ilçede kongre gerçekleştirilecek.

AK Parti Teşkilatları olarak Genel Merkezin belirlediği seçim takvimi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İl Başkanı Nurettin Doğanay, ilk ilçe kongresinin 26 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Yeniçağa’da yapılacağını, aynı gün saat 14.00’de de Dörtdivan kongresinin gerçekleştirileceğini, 27 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da yapılacak Kıbrıscık kongresiyle sürecin devem edeceğini belirtti. Daha sonra ise 16 Eylül tarihinde Gerede, 17 Eylül tarihinde de Göynük kongrelerinin yapılacağını söyleyen Nurettin Doğanay, diğer ilçe kongre tarihlerinin ise Genel merkez tarafından belirlendikten sonra açıklayacaklarını ifade etti.Hafta sonu yapılacak kongrelerin AK Parti’de bayram olarak gördüklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Diğer bazı siyasi partilerde kongrelerde kavgalar görebilirsiniz ama bir dava kardeşliği olan AK Parti’de kongreler, bir bayram, bir düğün olarak görülür. Yeniçağa’da, Dörtdivan’da ve Kıbrıscık’ta bayram tadında gerçekleştireceğimiz kongrelerimizde yol arkadaşlarımızla ve hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm partililerimizi ve halkımızı kongrelerimize davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme