Akçadağ'da Esnaf Olmak Zordur.

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala ,baskanadayi Hakan Ucar Akcadag'da esnaf olmak zordur.

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala ,baskan adayi Hakan Ucar Akcadag’da esnaf olmak zordur diyerek ,Akcadag Esnaf ve sanatkarlarımız vefanın, şefkatin ve merhametin timsalleri olmuşlardır. Bencilliği, nefsine düşkünlüğü kendilerinden uzak tutmuşlar her türlü sorunlara göğüs gererek kepenklerini açma hususunda mücadele etmiş ve halende mücadelelerini devam ettirmektedirler. Şuan esnafımız hak etmediği bir ortamda çalışmalarına devam etmektedirler.Sorunlarin çözümü konusunda ilk yapılmadı gereken acil olarak işyerlerinin çevre düzenlemesi ve ışıklandırması nin yenilenmesidir.yerel yönetimle istişare ederek yazın tozunu yuttuğu kışın çamuruna battığı cadde ve sokaklardaki  alt ve üst yapının biran evvel sonuçlandırarak kalıcı çözümün oluşması Esnaflarimizin çalışma ortamı ve iş standartlarının malatya ile rekabet edebilecek düzeye getirecek gereksinimlerin biran evvel oluşması sağlanmalıdır.

Ayrıca resmi kurum ve kuruşlarla istişare ederek kurumların alışverişlerinin ilçe içerisinde kalmasını saglamaliyiz.bizlerin ticareti gelişdikçe esnaflarımızda kendilerini yenileyerek işyerlerini günümüz şartlarına uyarlayarak akcadağ’a guzel bir cehre kazandırmış olacaklardır.

Sorunların çözümünde ortak nokta tabiki odamız  olacaktır.ve bunuda başaracağıma inanıyorum diyerek sözlerini tamamlarken .kaybedeni olmayacak şuan 2 adaylı oda seçimimizin Akcadağimiza hayirli olmasını diliyor 3 mart 2018 de tüm esnaf arkadaşlarımı oylarını kullanmaya davet ediyorum dedi.

Bakmadan Geçme