Avşar İlçe Gezilerine Başladı

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Akçadağ’da bir dizi incelemelerde bulundu.

MHP Akçadağ İlçe Başkanı Cahit Levenetoğlu, MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Sayın Başkanımızı ve değerli yönetimini ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum.Bugünden itibaren  İl Başkanımızın emri ile, Allah’ın izni ile Akçadağ’da oy patlaması yapacağız”dedi.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, göreve geldiği günden bugüne, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Akçadağ ilçesinde bir dizi çalışmalarda bulunan Avşar, ilçe gezilerine devam edeceğini ve tüm sorunları bire bir halletme yoluna gideceklerini açıkladı.Akçadağ gezisine MHP Akçadağ İlçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan MHP İl Başkanı Avşar, “ Bugün itibariyle, MHP Akçadağ İlçe Başkanımız Cahit Leventoğlu ve yönetimini ziyaret ederek başlıyoruz. Akçadağ’da oy potansiyelimizin çok olduğunu biliyoruz. İlçe Başkanımız ve yönetim ile birlikte, el ele vererek tüm zorlukları aşacağımıza inanıyorum.  İlçe gezimizi Akçadağ’dan başlattık. Bazı kısır düşünceleri artık hafızalarımızdan atma zamanı gelmiştir.

Gün birlik günüdür. Liderimiz Genel Başkanımızın güzel bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum. ‘Sözüne dikkat et ki başın gitmesin, dilini tut ki dişin kırılmasın.’ Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm ilçe teşkilatlarımız ile , bize destek olan olmayan tüm teşkilatımızla kucaklaşarak, omuz omuza hareket edeceğimizi belirtmiştik. Tüm Akçadağlı ülküdaşlarıma sesleniyorum; Oysa tırnak herkeste vardır, mertlik er kişiye hastır. Tek tırnaklılar gibi dörtnala kaçmaktansa vatanın yanında durmak en doğru olanıdır demiştir bilge liderimiz. Söz konusu vatan ise, biz ülkücüler her daim vatanın yanında olacağımızı bilmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar konuşmaların ardından , Başkan Leventoğlu ve yönetimi ile bir süre sohbet ederek, sıkıntıları ve problemleri dinledi.

Bakmadan Geçme