Avşar MHP il başkanlığına adım adım yürüyor.

MHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan iş adamı Bülent Avşar 5 Ekim Pazar günü (yarın) gerçekleşecek seçim için çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi MHP il delegelerini ziyaret eden Avşar projelerini anlatıyor. Daha güçlü, milletvekilleri belediye başkanları çıkarmamız gerektiğini belirten Avşar, MHP ‘olarak geçmiş dönemlerde olduğu gibi herkesin sevdiği ve vatandaşlara daha yakın olması gerektiğini söyledi, Avşar,"Bizler ülkücüler olarak Malatya’mıza hizmet etmek istiyoruz. Projelerimizi ve ekibimizi delegelerimizle paylaşıyoruz. Güçlü projelerimizi ve ekibimizi anlatıyoruz. projelerimizde neler var örneğin ülkücü idare, tekrar güçlü olacak korkaklar değil cesurlar görev alacak. Milliyetçi hareket Partisi MHP il Başkanı olursam ve seçimlerde seçilirsem ekip çalışması yaparak milletvekilleri belediye başkanları kazanacağız çünkü ekip ruhu lazım"dedi.

Doğanşehir, Darende, Yazıhan,Akçadağ ve Hekimhan ilçelerinde seçim çalışmalarını tamamladı, nerde bir ülkücü varsa bizler gideceğiz ve ziyaret edip projelerimizi anlatacağız şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme