Avşar, 'MHP Millî İradenin Yılmaz Savunucusu Ve Teminatıdır.'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, ilçe gezilerine ara vermeden devam ediyor. Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Yücel Polat, İl Başkan Yardımcısı Burhan Kılıç ve yönetimi ile birlikte, Malatya’da göreve geldiği günden bu yana çalışmalarında hız kesmeyen Avşar, Darende gezisinde bir dizi incelemelerde bulundu.

5 Kasım 2017’de göreve gelen MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yardımcıları, Yücel Polat, Burhan Kılıç, yönetim ile birlikte Darende’ye çıkartma yaptı.Avşar’ın göreve geldiği günden bu yana, MHP Malatya il teşkilatında büyük canlanma gözükürken, camianında Avşar’a karşı büyük samimiyeti gözlerden kaçmamakta. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Darende gezisinde ilk olarak teşkilat ile birlikte biraraya geldi. Darende İlçe Başkanı Mehmet Altun, “ İl Başkanımızın ziyareti bizlere güç vermiştir. Darende’de 2019 yılında gerçekleşecek yerel ve genel seçimlerde, il teşkilatımızla birlikte ele ele vererek, başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Teşkilattan gelen ve 27 senedir MHP İçinde çeşitli kademelerde görev yapan, İl Başkanımız R.Bülent Avşar bey’in tecrübesi ve teşkilatlandırma konusundaki tecrübeleri ile bu sene MHP Malatya’da umduğu yeri bulacaktır.” İfadelerini kullandı.
Ziyarette kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Darende, Malatya’nın batıdan gelişte bir giriş kapısıdır. Malatya’nın en önemli kalelerinden biridir. Kalenin burçlarında her daim bayrağımızı dalgalandıran siz dava arkadaşlarıma selam olsun. Şehrimiz sizinle birlikte selamet bulsun. Geleceğimiz, geçmişimiz gibi kutlu olsun.”şeklinde konuştu.

Gücünü geçmişten, azmini ülküsünden alan ülkü neferleri diye devam eden MHP İl Başkanı Avşar, “Hepinizin de bildiği gibi MHP, gelenekçi değil ama gelenekli bir harekettir. Nevzuhur bir parti değildir. Bir parti kuruluyor bir parti ölüyor. Siyasi tarihimiz adeta bir partiler mezarlığı! MHP’yi de bu mezarlığa göndermek isteyenler hep olmuştur. Ama mezarlık onlarla doludur. Halkın büyük kesiminin oylarını alan partilerden bugün eser bile yoktur ama MHP her daim vardır, bizlerin mücadelesiyle de var olacaktır. 

MHP geçmişini inkâr etmeyen, geleceğini de ihmal etmeyen bir harekettir. Ufkumuz her zaman açık olmuştur ve tarih bizi hiç yanıltmamıştır. Bugün attığımız adımların ne kadar doğru olduğu yakın zamanda anlaşılacaktır.

Mazluma merhametli, zalime ise acımasız bir geçmişimiz var. Bu sebeple mazlumların ümidi, zalimlerin de korkusu olduk. Biz ülkücüler her daim Hak yolunda gitmeye yeminliyiz. Yolumuzdan ve ulaşmak istediğimiz kutlu menzilden asla taviz vermedik, vermeyeceğiz.

Dik başlı değil ama BAŞI DİK‐ALNI AÇIK, vakarlı bir duruşumuz var. Vakarımızı her şeye rağmen koruyacağız ve devam ettireceğiz. Allah için secdeye eğilen başımızı hiçbir güç eğemedi. Hiçbir zaman kirli işlere ve ilişkilere bulaşmadık. Perde arkasında gizlenmiş kirli ittifaklar kurmadık. Hep temiz kaldık, kimseye de çamur atmadık. Hak bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.

Bireyi topluma, toplumu da bireye feda etmeyen; birey-toplum dengesini gözeten politikalar takip ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Tek bir kulun hakkının yenmesine rıza göstermediğimiz gibi milletin hakkını da çiğnetmedik. Milletimizin bekasını canımızdan aziz bildik. Çok şükür ki Allah da biz ülkücüleri aziz kıldı.”ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, MHP İl Başkan Yardımcıları Yücel Polat ve  Burhan Kılıç ile birlikte, Darende  Ülkü Ocakları, Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü, Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eserdi, Askerlik Şubesi ve esnafları ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.
Avşar, ilçe ziyaretlerine devam edeceğini ve tüm sorunları istişare yolu ile halletme yoluna gideceklerini, Ortak Paydamız Malatya için yönetim ile birlikte var güçleriyle çalışmalara devam edeceklerini iletti.

Bakmadan Geçme