Avşar, ''Türk İslam nabzının attığı her yer için varız''

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar Afrin'de devam etmekte olan 'Zeytin Dalı Harekatına' ilişkin olarak yaptı..

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar Afrin'de devam etmekte olan "Zeytin Dalı Harekatına" ilişkin olarak yaptığı açıklamada Şehitlerimize Allah'tan rahmet başta TSK olmak üzere Ailelerine Başsağlığı ve sabır diledi.

Son günlerde AK Parti'ye verilen desteğin ana muhalefet tarafından eleştirilmesine ilişkin olarak "Bizim neden AK Parti'ye destek verdiğimizi halen anlayamayan zavallılar var. Bunu her daim açıkladık yine açıklamaktan imtina etmeyiz. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli AK Parti ile neden hareket edildiğini şu sözlerle açıklamıştı;

CHP, İP, HDP bir olmuş PKK ve FETÖ'nün yanında hizalanmışlardır. Bu amaçla 2019 yılında yapılacak olan seçimlerle ilgili tutumumuzu 8 Ocak 2018'de çok açık şekilde ifade ve ilan ettik. Türkiye artık yeni bir siyasi sürece girmiştir. Bundan geri dönüş yoktur. Milletimizin beklentilerine kulak veriyoruz. Birileri çılgına dönüyor. İtirazların Türkiye hasımlarından geleceğini beklerken içerideki uzantılar ses veriyor. Kandil havarileri birer birer saklandıkları deliklerden fırlayıp kendilerine ele veriyorlar. Darbe ve işgal girişimi karşısında muğlak kalanlar bugün bize saldırıyorlar. Bunlar Atatürk'ün partisiyiz deyip Atatürk'ün aziz hatırasını zehirleyen şuursuzlardır. Varsın şer odakları işbirlikçileri beraber olsun. Ismarlama projelerle siyasi senaryo kuranlara diyorum ki, sizin bir Allah'ın da bir hesabı vardır. Alayınız şaşkına çevireceğiz. Bunlar her kılığa girerler ama Türk milletine sevgi ve sadakatle bağlı olmanın ne demek olduğunu anlayamazlar. Hiç kimse haddini aşmasın. Yediğimiz aşı da biliriz atacağımız taşı da. Duracağımız yeri de biz belirleriz, söyleyeceğimiz sözü de biz seçeriz. Türk milleti kan ağlarken, yarının ne getireceğini ne götüreceğini hiç kimse tahmin edemezken, üstelik tüm terör örgütleri üzerimize üzerimize gelirken, bizim siyasi tartışma ve çekişmenin içinde olmamız kendimizi inkâr, milletimize haksızlık ederiz. CHP eleştiriyor, muhalefet ediyor iyi de bundan bize ne? Ağıt mı yakalım, yalvar yakar aman etmeyin, tutmayın diye kapısına yüz mü sürelim. Şu bilinsin ki herkes fıtrat ve fikrine uygun davranacaktır”

Avşar Konuşmasının devamında  “Malazgirt´te yendiklerimiz, Çanakkale´de tepelediklerimiz, Sakarya´da ezdiklerimiz, İzmir´den denize döndüklerimiz, terör örgütleri yoluyla yapamadıklarını yapabileceklerini sanıyorlar. Bir olmazsak bizi ayıracaklar. Aynı gemideyiz. Konu vatandır, konu devlettir, konu millettir. Türkiye çok sayıda düşmanla mücadele etmektedir. Bu mücadelede hükümetin de devletin de elbette ki yanındayız, destekçisiyiz. Terörle mücadelede ülkemizin ve milletimizin yanında duruyor ve sadece elimizi değil gövdemizi de taşın altına koyuyoruz.  Türk İslam nabzının attığı her yer için varız. Türklük bizlerin mayasında, hamurundadır.” dedi.

Bakmadan Geçme