Avşar, 'Yeşiltepe Mhp'nin Kalesi Olacaktır'

MHP' den Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene ve yönetimine ziyaret...

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP MYK Üyesi Erol Gül, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve beraberindeki heyet, Yeşiltepe'ye ziyarette bulunarak bölge hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) teşkilatının derneğimize olan ziyaretten dolayı rteşekkür ediyorum.Hakikaten MHP Malatya'da Bülent başkanın gelmesiyle birlikte büyük bir ivme kazanmıştır. Şehrimizde hakikaten MHP kısa sürede Kadın Kollarımızla ve ocağımızla birlikte şehrimizde hakikaten MHP'nin etkisini çok kısa sürede göstermeye başladı. Şahsına derneğimiz olarak teşekkür ediyorum.Bundan dolayı kendisini kutluyorum. Bu arada derneğimize gelen ender milletvekillerimizdensiniz. Bundan dolayıda sizlere çok teşekkür ediyorum. 2009 yılında semtine gönül vermiş insanlar tarafından 65 bin nüfuslu 8 mahalleden oluşan biz semtin derneğiz. Semtimiz fakir bir semt. Daha önce MHP' nin kalesi olan bir semtti. Sanıyorum ki İl Başkanı R.Bülent Avşar beyin gelmesi ile birlikte tüm Malatya'da olduğu gibi Yeşiltepe'dede hakikaten bir canlanma olmuştur.  Afrin operasyonunda ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli beyin göstermiş  olduğu devlet adamlılığı için sonsuz teşekkür ediyoruz. "ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ise yaptığı konuşmada, "Yeşiltepeli olmak, çocukluğumuzun burada geçmesi bizi elbetteki daha farklı duygulara götürmekte. Yeşiltepe'yi önemsiyoruz. Bir zamanlar Yeşiltepe MHP'nin kalesiydi. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu gelenek devam edecektir. Çalışmalarımız bu yöndedir. Bilge liderimiz Dr.Devlet Bahçeli beyin talimatları ile 2 günlük Malatya incelemesinde aramızda bulunan , MYK Üyemiz Erol Gül ve İstanbul Milletvekilimiz Arzu Erdem hanımefendiye  çok teşekkür ediyorum. İl teşkilatımızın hazırlamış olduğu  proğram dahilinde yoğun bir çalışma temposuna girdik. Ortak payda Malatya'mız için MYK üyemiz ve vekilimiz ile birlikte sizlerle istişareler yapıyoruz."ifadelerini kullandı.

MHP MYK Üyesi Erol Gül  dernek yönetimine yaptığı konuşmada, "Malatya'ya sık sık gelen bir kardeşinizim. Ve her gelişimde her zaman istişareler yapmaktayım. Yazıhanelerden ve ofislerden belediye başkanı ve milletvekili tayin eden unsurları yok edeceğiz. Teşkilatlık ayrı bir meziyettir. Genel Başkanımız Malatya'ya gönül koyduğu doğrudur. İnsan sevdiğine gönül koyar. 81 vilayet var. İstişareler sonrası Malatya İl kongresine R.Bülent Avşar aday olarak çıktı. Hepsini bir masa etrafında topladık. Herkes masa başında konuşacak.  Ortak bir listede yapabiliriz dedik. Ama burada irade tecelli etti. ve Bülent Avşar ve yönetimi seçilmiş oldu. Malatya'da hakikaten güzel bir hava yakalandı. Ve biz şu anda parti ile hiç ilişkisi olmayan vatandaşlar partimiz ile övücü bir şekilde bahsetmeleri bizleri fazlasıyla heyecanlandırmaktır. Şu anda Malatya teşkilatımız hakikaten şeffaf.  bu sinerjimizle biz bunu sandıkta taçlandıracağımızdan eminim. Ve Malatya'da gecikmiş iktidarımızı taçlandıracağız."dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Malatya'ya  2 'nci gelişi olduğunu belirterek, " Her birinizi kanaat önderi olarak gördüğüm dernek başkanım ve yöneticiler, hakikaten Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi göreve geldiği günden bu yana büyük bir canlanma ve büyük bir heyecan olmuştur.Malatya'ya 2nci gelişim. Neden geliyorum çünkü Malatya hakikaten hakkedilen yere geldiğine inanmaktayım. Bundan sonra ziyaretlerimiz dahada sıklaşacaktır. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Sizlerden rica sadece İl Başkanımıza sahip çıkmanızdır"şeklinde konuştu.

Dernek ziyaretine, MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, MYK Üyesi Erol Gül,İstanbul milletvekili Arzu Erdem'in yanı sarıa, MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Yücel Polat, İl Başkan Yardımcısı Burhan Kılıç Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek  ve yönetim katıldı.

Bakmadan Geçme