Avşar'a Güvenlik-İş Sendikası Genel Merkezince Teşekkür

Güvenlik-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Yılmaz, Avşar'ı Ziyaret Etti.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri  Caner Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Karataş, Malatya İl Temsilcisi Çetin  Tatar MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

696 Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamuda taşeron olan işçilerin sürekli işçi olarak çalıştırılması konusunda, Malatya Beydağı Konaklama tesisinde çalışan güvenlikçiler ve diğer taşeron işçiler için Başkan Avşar’a teşekkür ziyareti gerçekleşti. Genel Teşkilat Sekreteri Caner Yılmaz Avşar’a teşekkür ederek, “ Beydağı Konaklama tesisinde çalışan güvenlikçiler ve taşeron olarak çalışan yaklaşık 400 işçimiz için göstermiş olduğunuz yardımlardan ötürü teşekkür ediyorum. Kendilerinin konuya anında müdahil olmaları bu arkadaşların kadro sevinci yaşamalarına vesile olmuştur. Güvenlik - iş sendikası olarak Şahsım ve Üyelerimiz Adına Teşekkür Ederim.”ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ,”Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilatlarımız ile birlikte, Malatya’da partimize gelen ve sonuçsuz olarak uğurladığımız bir vatandaşımız yoktur. Tüm STK’larımız , derneklerimiz, muhtarlarımızın sorunlarını sorunlarımız olarak kabul ettik ve anında çöüzm konusunda müdahele ettik. Beydağı Konaklama tesisinde çalışan kardeşlerimiz içinde, bize geldiklerinde kadroya alınmalarında başvuruları alınmadığına dair sorunlarını bizlere iletmişlerdi. Anında olaya müdahil olarak MHP Konya  milletvekilimizi arayarak sorunu ilettik. Sayın Vekilimiz aynı gün ve aynı dakika içerisinde sorunu meclise taşıdı. Ve bu saatten sonra arkadaşlarımızın kadro süreci başlamış oldu. 120 güvenlikçi olmak üzere 200 diğer taşeron işçi arkadaşlarımızın başvuruları alınmaya başladı ve şu anda da kadroya geçişleri tamamlanmış oldu. Biz çok mutlu olduk. Bizlere bir Allah Razı Olsun cümlesi yetmektedir. Tüm işçi kardeşlerime bundan sonraki süreçte aileleriyle birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme