Avşar'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Şeker-İş Sendikası Avşar’ı Ziyaret Etti

Şeker-İş Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ve yönetimi, MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)İl Başkanı R.Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Şeker İş sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ve yönetimini partimizde ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. MHP olarak , sendikalarımız olsun, STK larımız olsun, Kanaat Önderlerimiz olsun ortak paydamız Malatya için tüm düşüncelere ehemmiyet verdiğimizi belirtmek isteriz. Ve MHP Olarak tüm düşünceleri önemsediğimizi belirtmek isteriz. 2 gün öncesinde Şeker Fabrikalarında mevsimlik olarak çalışan işçiler partimize gelmişlerdir. Mağduriyetlerini belirttiler. Bizlerde MHP olarak bu işin takipçisi olacağımızı belirttik. Sizlerde sendika olarak mağduriyetleri belirli işçi arkadaşlarımız için elinizden geleni yapacağınızdan eminim. Şeker iş Sendikası Malatya Şubesini partimizde ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getiriyor , hoşgeldinizdiyorum..”dedi.
Ziyarette Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat ise, “15 Temmuz sürecinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin tutumu takdire şayandır. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Akabinde İl Başkanı R.Bülent Avşar’ın taşeron işçilerimiz için, elinden gelen tüm fedekarlığı yapmasından ötürüde sendikam ve üyelerim adına teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme