Avşar,'Çok Önemli Seçim Sürecine Girdik'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, çok önemli bir seçim sürecine girdiklerini söyleyerek,MHP'yimeclisde güçlü konuma getireceğinizden eminim dedi.

Avşar, Tecde ve Konak mahallelerinde yaptığı toplantıda, seçim sürecine değinerek,Malatya’da MHP’ye olan teveccüh karşısında karşılıksız kalınmayacak, vekil adaylarımız meclis’de sizleri en iyi şekilde temsil edecektir ifadelerini kullandı.
Avşar,”Çok önemli bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız.Bizlerde, birbirinden kıymetli şahsiyet sahibi dik duruşları ile bilinen ve aynı zamanda Malatya’mızın özellikle Tecde ve Konak  semtimizin sosyal ve iktisadi meselelerine vakıf adaylarımızla sizlerin huzurunuzdayız. Bu adaylarımız Allah’ın izniyle; Malatya’mızın hizmette geri kalmış mahallerimizin öncelikli mesellerine çözüm getirecek, Malatya’mız için seferber olacaklardır. Bu anlamda bu liyakatli adaylarımıza önce dualarınızı sonra oylarınızı istiyorum.”dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin mecliste güçlü konuma getirileceğinden hiç şüphem yoktur. Çünkü MHP ne kadar güçlü olursa millette, devlette ve Tecde ve Konak’ta  o kadar güçlü olur diyen Başkan Avşar,”Biz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin fikri olan Cumhur İttifakı Millet Aklı çizgisinde Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Ve inanıyorum ki Malatya Milletvekilliği seçimlerinde MHP yi vekiller ile 16 yıllık hasreti sona erdirecektir”şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme