Baba Ocağında Siyasi Mücadele

Bir süre önce MHP Battalgazi İlçe Başkanlığından istifa etmiş olan Gökhan Şahin Baba mirasına sahip çıkıyor.

BABA OCAĞI’NDA SİYASİ MÜCADELE 
Bir süre önce MHP Battalgazi İlçe Başkanlığından istifa etmiş olan Gökhan Şahin  Baba mirasına sahip çıkıyor.
MHP Malatya Battalgazi eski İlçe Başkanı Gökhan Şahin’in  görevinden  istifa etmiş olması Baba ocağını terk etmiş olduğunu göstermiyor. Halen Üst Kurul Üyesi olarak Partisinin yanında olan ve her durumda partisine sahip çıkan kararlı duruşu, pek çok siyasinin örnek alması gereken bir durum. Sürekli olarak dile getirmiş olduğu bazı düşüncelerini kamuoyu fazlasıyla bilmekte ve Gökhan Şahin’in hiçbir sebeple partisini terk etmeyeceğini ve her durumda sahip çıkacağını görmekteyiz. Bilindiği üzere Şahin , hemen hemen tüm konuşmaların da ,Milliyetçi Hareket Partisinin misyonuna  ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in mirasına sahip çıkacağını ifade etmiştir.
Malatya siyasetinin genç simalarından bir dönem MHP Battalgazi İlçe Başkanlığı yapan bu zaman süresince camiası ve Malatyanın sevgisini kazanan çalışmalarıyla başarı elde eden Gökhan Şahin yeni oluşumda olmayacağıda duyumlarımız içinde.
Bilindiği gibi siyasette pek görülmeyen bir tavrı sergileyen Gökhan Şahin 1 dönem siyaset yapıp bırakacağını söylemişti.Ve Gökhan Şahin dediği gibi 1 dönem başkanlığı üstlendikten sonra bu zaman zarfında görevi bırkamıştı.MHP Genel Merkezce alınan il yönetimi ve yeni gelen il yönetiminin önünü açmak adına görevinden istifa etmişti.Bu zaman zarfında da İmza verip MHP 'de kongre yapılması yönünde tavır almış ve Malatya'da başı çeken isim olmuştu.
Duyumlarımız Dün ne diyorsa bugün de aynısını söyleyen Şahin belliki Millliyetci Hareket Partisindeki mücadelesine sonuna kadar devam edecek ve dün nerede duruyorsa bugün de orada olacak. Hiç bir zaman değişken bir tutum sergilemeyen Gökhan Şahin ,Milliyetci Hareket Partisindeki mücadeleye sonuna kadar sahip çıkacak gibi görünüyor.
Görevinden istifa etmeden önce de ,istifa sonrasında da Milliyetci Hareket Partisinin yeniden şaha kalkacağını ve herkesin sonunda yuvasına döneceğini de sık sık gündeme getirmiş olan Şahin’in ‘’MHP bizim baba ocağımız ve biz nerede olursak olalım,sadece  Baba ocağı ve Ana kucağımızda siyaset yapmaya devam edeceğiz. Mhp’den ayrılmamız söz konusu olamaz ‘’ sözleri ve kararlı duruşu ile davasının arkasında olmuştur.
Bu durumda görünen odur ki, siyasi mücadelesinde MHP çizgisinden ayrılmamış olan Gökhan Şahin, yeni parti oluşumun da yer almayacağı görüntüsü sergilemketdir..
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme