Banazı Türk Müziği Korosu Konserine Davet 

Banazı Kültür Sanat Derneği bünyesinde kurulan Banazı Türk sanat Müziği ve Türk Halk Müzüğü Korosu dolayısıyla bir konser programı düzenlendi.

Banazı Türk Müziği Korosu konserini yarın saat 16.00 da Konak Anadolu Lisesinde verecek.

Banazı Türk Müziği Korosu Kurucusu ve Şefi Selahattin Yalçınkaya,  bünyemizde oluşturduğumuz  Türk Halk Müzüğü ve Türk sanat Müzüğü Konser  verecek, derneğimizin kuruluş amacı,kültür ve sanatı gelecek nesirlerimize düzgün ve sağlıklı bir şekilde aktarmak,gelecek nesilimize bu tür eserleri tanıtmak sevdirmek,o duyguları benilsemek,ve temiz bir gelecek için kültürümüzü yaşatmaktır dedi. Banazı Türk Müziği Korosu kurucusu ve şefi Selahattin Yalçınkaya,22. 04.2018 Nisan Pazar Günü saat 16:00’de Konak  Anadolu Lisesi Spor Salununda  verecekleri konsere , Tüm sanatseverleri  davet ediyorum. Aynı zamanda Kültür  Bakanlığı ses sanatçısı 'da olan Yalçınkaya, Malatya’da kültür ve sanata farklı projelerle katkı sunacaklarını ifade ederek, "Kurduğumuz koro çok dinamik ve sağlam seslerden oluşan bir koro, Türkiye’ye mal olacak bir koro olacak inşallah.

Bizim amacımız sanata ve kültüre katkı sunmak. Kültür ve sanat bir ülke için çok önemlidir. Biz de ilimizdeki bu boşluğu doldurmak için kolları sıvadık ve yarın 'da konserimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Verecekleri konserde Malatyalıları 'da yanlarında görmek istediklerini belirten Yalçınkaya, “Bir sanatçının en büyük mutluluğu akıştır. Bu anlamda vatandaşlarımızın konserimizi  izlemesini ve bize destek olmasını  istiyoruz. Biz inşallah yarın amatör ruhla profesyonel bir iş çıkaracağız ve katılanlara unutulmaz  bir konser  vereceğiz  dedi.
 

Bakmadan Geçme