Başkan Akın ve yönetimi, basın mensupları ile iftarda bir araya geldi.

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve yönetimi, basın mensupları ile iftarda birarayageldi.

İftarproğramına, Er Tv Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, Battalgazi Belediyesi Basın Sorumlusu İsmail Demirci ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Başkan Akın iftar proğramı öncesi yaptığı konuşmada; “Yetiştiricilerimizin sahada ve genel anlamda yapılan hizmetlerle alakalı sürekli üreticilerimizin yetiştiricilerimiz çiftçilerimizin yanında olan basın mensubu arkadaşlarımızla iftar proğramındabiraaraya geldik. Hepinize hoşgeldiniz diyorum tüm yetiştiricilerimiz adına. Tabiki biz her platformda söylüyoruz. Küçükbaş mera hayvancılığı olmazsa olmazlarımızdan. Çünkü et açığını kapatmanın ve yem girdi maliyetinin düşürmenin en önemli yegane meselesi küçükbaş hayvancılıktır.Çünkü bizim meralarımız buna müsaittir.Bu noktada küçükbaş hayvancılığın bütün sorunları ile alakalı yapılacak iş ve işlemlerle ve desteklerle, sosyal ihtiyaçları ile alakalı bütün yerel yöneticilerimize seslenelim, küçükbaş yetiştiricilerimize bakanlığımızın devletimizin verdiği destek ile, il ve ilçe belediyelerimiz, kaymakamlarımız ve valililiğimiz bütün yetiştiricilerimizin özellikle bacasız fabrika dediğimiz yetiştiricilerimizin organik ve doğal üreten yetiştiricilerimize destek olmalarını istiyoruz. Biliyorsunuz gıda ve su olmadan hayat olmaz. Otomosyana harcanan paranında yüzde en az 3 ününde hammaddeye ayrılmasını ve bizlere destek olunmasını tekrar yenileyelim. Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını buradan tebrik ediyorum.ŞehitlerimizeAllah’dan rahmet, Gazilerimize şifalar diliyorum. Ülkemiz zor süreçten geçerken, birlik olarak bu yükünde altından kalkacağız.” Dedi.

Bakmadan Geçme