Başkan Altunkaya, Rektör Kızılay'ı Ziyaret Etti

BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, Battalgazi BBP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Obuzdoğu ve yönetimi, İ.Ü.RektörüProf.Dr.Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

Ziyarette BBP Heyetini ağırlayan Rektör Kızılay, “İnönü Üniversitesinin Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, ‘Kuruluş sıralaması olarak Türkiye'de beş üniversiteyle birlikte 14. sırada yer alıyor. Üniversitemiz 43. yaşına girdi. Ben de üniversitenin 14. rektörüyüm" dedi. Kızılay ayrıca göreve yeni gelen BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşlilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya ve yönetimine başarılar diledi.

BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Altunkaya ise ;” Göreve yeni gelmemiz sebebiyle , teşkilat olarak STK’larımızı, Derneklerimiz, Üniversitemizi , Basın kurumlarını, ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün de Türkiye’de başarı sıralamasında iyi bir yerde olan İ.Ü Rektörümüz Prof.Dr. Ahmet Kızılay bey’i  makamında ziyaret ediyoruz. Eğitim ile ilgili, üniversitemiz ile ilgili tüm sorunları , teşkilatımızın yapması gereken konularda rektörümüzün yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. “ifadlerini kullandı.

Bakmadan Geçme