Başkan Apohan , Avşar'a Geçmiş Olsun Temennisinde Bulundu

Basın İnternet Yayıcılar Derneği Genel Merkezi (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

BİMYAD Genel Başkanı Saelim Apohan; Milliyetçi Hareket Partisi 12.Olağan Kurultayı için Ankara’da bulunan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, İl ve İlçe teşkilatları ile otel lobisin de dinlendikleri esnada, iki grup arasında tartışma çıkmış  ve Başkan Avşar tartışmaya engel olmak amacıyla olaya müdahale etmiştir. Silahla etrafa ateş açan vatandaşın önüne geçerek silahı elinden almaya çalışan Başkan Avşar , silahın ateş alması sonucu hafif yaralanmış olsa da silahı vatandaşın elinden almak suretiyle büyük bir faciayı önlemiştir.

Bazı çevrelerin sosyal medya hesaplarında, ne yazık ki yanlış algı oluşturarak çalışmaları sekteye uğratmaya çalışan odakların ve  işbirlikçilerinin karalama çalışmaları ve iftiraları devam etmektedir.

BİMYAD Genel Başkanlığı  olarak , MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Başkanımızın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme