Başkan Avşar, Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bimyad'ı Ziyaret Etti.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla (BİMYAD) Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği’ni ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Bülent Avşar’’ 5 Kasım’da göreve geldikten sonra asli işimiz olan teşkilatçılığın yanı sıra sivil toplum ve siyaset kurumlarıyla ortak akıl ve hizmet üretme noktasında çalışmalar yapmaya başladık.  Çalışmalarımız noktasında ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Bimyad ve diğer basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz’’dedi.
Başkan Avşar; Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri olan bağımsız basın, Toplumun yaşanan olaylardan zamanında haberdar olmaları ve sesini duyurmasını sağlayan, gerçek haberleri tarafsız bir şekilde kamuoyuna duyuran en önemli iletişim araçlarından biridir. Gelişen teknoloji ve çağa ayak uyduran Türk basını bugün, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da  gelişmektedir. Gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden, çalışan, çalışamayan tüm emektar basın mensuplarına en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum’’şeklinde açıklama yaptı.
Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Dernek faaliyetleri ve çalışmalar hakkında kısaca açıklamalarda bulundu. Başkan Apohan, gazetecilik mesleğinin kamuoyunu bilgilendirme açısından onur verici bir görev ve bir misyon olarak görüldüğünü  sözlerine ekledi.
Ziyaretin sonunda ,MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar tarafından teşkilat adına , Genel Başkan Selim Apohan’a günün anlam ve önemine istinaden KUR’AN-I KERİM ve TÜRK BAYRAĞI hediye edildi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme