Başkan Avşar'dan Ağbaba'ya Yanıt

Avşar:’Liderimizin Adı Bu Şahsın Ağzına Yakışmamaktadır’
MHP Malatya İl Başkanı R.BülentAvşar , CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya seslenerek, “Toplumda karşılığı olmayan beyhude çırpınışları ve içi boş lafları dikkate alacak değiliz ancak söz konusu; varlığını Yüce Türk milletine adamış liderimiz olduğu zaman konu hakkında  konuşanları uyarmak görevimizdir.”dedi.

Avşar, “CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu iddia eden bir zatın Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Beyefendi hakkında 26.12.2017 tarihinde bir takım açıklamalarda bulunduğunu yazılı medyadan öğrenmiş bulunmaktayız. Toplumda karşılığı olmayan beyhude çırpınışları ve içi boş lafları dikkate alacak değiliz ancak söz konusu; varlığını Yüce Türk milletine adamış liderimiz olduğu zaman konu hakkında  konuşanları uyarmak görevimizdir. 
Öncelikle liderimizin ismi bu şahsın ağzına yakışmamaktadır. Yine de liderimizin ismini zikredecekse büyük bir saygı İle zikretmelidir. Liderimiz için kullanmış olduğu sözlerin tamamını misli ile kendisine iade ediyor Ve böyle bir düşüncede olduğu için de şiddetle kınıyorum. 
Şunuda ifade etmek isterimkiSiyasetçi,ayrıştırıcı değil bütünleştirici olmalıdır. Siyaset bir erdem meselesidir. Siyasetteki temel ölçüt ülkenin yüksek menfaatleridir. Muhalefete düşen görev ise ülkenin bu yüksek menfaatleri için çalışmaktır. Ancak Veli Ağbaba ve temsil ettiği siyasi partinin bunları anlamasını Ve uygulamasını beklemiyoruz ama en azından saygı duymasını beklemekteyiz. 
Liderimizin yapmış olduğu her  açıklama tamamen Türk milletinin menfaatine olup liderimizin söylemiş olduğu her söz bizim için uygulanması gereken bir emirdir.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme