Başkan Çakır Hekimhanlı muhtarları dinledi

Hekimhan ilçesindeki mahalle muhtarları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek sorunlarını iletti.Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve İlçe merkezinde bulunan 12 Mahalle muhtarı Malatya Büyükşehir...

Hekimhan ilçesindeki mahalle muhtarları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek sorunlarını iletti.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve İlçe merkezinde bulunan 12 Mahalle muhtarı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. Ziyarette Hekimhan’da çalışması devam eden kanalizasyon ve içme suyu hatlarının değişiminden kaynaklanan sıkıntılar dile getirildi. Başkan Çakır, Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye yönelik çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verirken muhtarların talep ve sorunlarını da tek tek dinledi. Başkan Çakır, ilgili birim yöneticilerine gereğinin yapılması için talimat vererek, sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Müteahhitlerle yaşadıkları sıkıntıları da anlatan Çakır, 1 ay sonra Hekimhan’da asfaltlama çalışmalarına başlayarak bu sıkıntıları bitireceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme