Başkan Doğu'nun Muhsin Yazıcıoğlu Mesajı

Başkan Doğu Elim Bir Kaza Yada Hala Çözülmemiş Bir Suikast Sonucu Hayatını Kaybeden  Muhsin Yazıcıoğlu İçin Bir Mesaj Yayımladı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı iken 2009 Yerel Seçimlerinde, seçim çalışmaları sırasında elim bir kaza yada hala çözülmemiş bir suikast sonucu hayatını kaybeden  Muhsin Yazıcıoğlu için bir mesaj yayınlayan  BBP Malatya Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Obuz Doğu , şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlunun siyaset tarihimizin yeri doldurulamaz şahsiyetlerden biri olduğunu vurguladı. 
Başkan Doğu nun mesajı şöyle; 25 Mart 2009 günü yaşanan elim kaza, tüm ülkeyi yasa boğdu. O gün yapılmak üzere olan yerel seçimler arifesinde, demokrasi mücadelesi verirken hayata veda eden Şehit liderimiz Muhsin  Yazıcıoğlu, ülkemiz siyasi tarihinin en kıymetli, yeri doldurulamaz şahsiyetlerinden biri idi.

Hayatı boyunca verdiği mücadeleye yakışır bir anda, yine bir demokrasi mücadelesi içerisinde iken hayatını kaybeden Yazıcıoğlu'nun aramızdan erken ayrılması, genç yaşta göçüp gitmesi bizler ve ülkemiz adına önemli bir kayıptır. 9 yıldır aramızdan ayrılan şehit liderimizin hâlâ bugün olmuş suikast i aydınşatılmamıltır, yetkililerin bu suikasti bir an önce açıklığa kavuşturmasını talep ediyoruz dedi. 
Demokrasi için mücadele verdi, demokrasi mücadelesi içerisinde beka âlemine göçüp gitti. Kendisini rahmetle yâd ediyoruz. Sevenlerine, ailesine, yol arkadaşlarına tekrar başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

Mekânın cennet, ruhun şad oldun Yazıcıoğlu

BBP Malatya Battalgazi
ilçe kadın kolları başkanı 
GÜLNUR OBUZ DOĞU
 

Bakmadan Geçme