Başkan Eser'den mahalle ziyaretleri

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Heyiketeği Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinleyen Eser, yaptığı konuşmada, mahalle için çok güzel projeler hazırladıklarını belirtti.

"Doğalgaz çalışmaları başladıktan sonra biz de çalışmalarımıza başlayarak mahallenin tüm yollarını yeniden ele alacağız." diyen Eser, "Özel bir ışıklandırma yaparak akşamları cazip bir merkez olmasını sağlayacağız. Spor Caddesi ve o güzergahını modern yürüyüş yolları yapacağız. Yeni bir park yaptık, kısa bir süre sonra açılacak. Aile sağlık merkezimiz ihale oldu, hastaneye gitmeye gerek kalmadan hemşehrilerim burada muayene olabilecek." ifadesini kullandı.

Eser, bölgeye yeşillendirme ve yeni parklar kazandıracaklarına işaret ederek, "Bahar ayı ile mahallemizin birçok noktasında çalışmalara başlayacağız. Hemşehrilerim biraz daha sabırlı olsun. Onlar için mahallemizi yaşam kalitesini yükseltecek projelere kısa bir süre sonra imza atacağız." şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Hasan Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mahallenin sakinlerinin taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Eser'e teşekkür eden Çelik, "Her zaman yanımızda ve ihtiyaçlarımıza çözüm ürettiği için başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyemizi ilgilendiren sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüyoruz. İlerleyen günlerde mahallemiz, başkanımızın müjdeleriyle daha bir güzel olacak. En kısa zamanda hizmetlerin mahallemize kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Bakmadan Geçme