Başkan Gürkan, asfalt çalışmaları Yerin'de İnceledi

Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi'nde asfalt çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Selahattin Gürkan, çalışma yapılan mahalleyi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Gürkan, ilçe genelinde bin kilometrenin üzerinde yol yaptıklarını belirterek, şunları söylediği aktarıldı:

"Fırat Mahallesi'nde muhtarımızla birlikte yapılan çalışmaları yerinde görüp ve incelemek maksadıyla ilgili teknik ekibimizle mahallemize geldik. Yoğun bir çalışma var. Gerek bordür çalışmaları gerek kaldırım gerek asfalt ve yol çalışmaları yapılıyor. Burada 24 sokakta çalışmalar yapılmaktadır. Netice itibariyle AYKOME’ye bağlı kurumların altyapı çalışmalarından kaynaklı gecikmeden dolayı aralık ayının sonu gibi girmek zorunda kaldık.

İnşallah kalan kısımlarda en kısa zamanda yapılacaktır. Buradaki çalışmaların bu memlekete hizmete susamış insanımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah daha modern, daha sağlıklı, daha çağdaş ortam içerisinde mahalle sakinlerimiz komşuluk ilişkilerini de en üst seviyede tezahür ettiği bir şekilde, homojen bir yapıda inşallah bu güzel ortam içerisinde bu hizmetleri değerlendirirler."

Bakmadan Geçme