Başkan Gürkan asfalt çalışmasını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesinde tamamlanan 30 km'lik asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesinde tamamlanan 30 km’lik asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, kırsal mahallelerin de sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi.

‘Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama’ hedefiyle çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Battalgazi Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında Kemerköprü Mahallesinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını tamamladı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kemerköprü Mahallesinde tamamlanan 7 km sıcak asfalt, 23 km de birinci kat sathi kaplama asfalt çalışmalarını, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Nevzat Aslan ve mahalle sakinleri ile birlikte inceledi. Burada konuşan Başkan Gürkan, Kemerköprü Mahallesinde yapılan hizmetlere dikkat çekerek, “Battalgazimizin 102 mahallesi var. 102 mahallesinin her noktasında ve her alanında Battalgazi Belediyesi tüm birimleriyle çalışıyor. Fen İşlerimizin buradaki çalışmalarında, bu yolların ıslahı, bakımı ve yeni yol güzergahlarının açılması ve asfaltlanması noktasında büyük bir özveriyle çalışıyor. Bugün mahallelerimiz artık sıcak asfalt istiyor. Satıh kaplamayı da bir tarafa bıraktık. Gördüğünüz gibi Kemerköprü Mahallemizin sokakları da sıcak asfaltla kaplanmış durumda. Büyükşehirin getirdiği, metropol İlçenin getirdiği imkanlar, hükumetimizin verdiği imkanlar neticesinde şehrimizin merkezinden ne varsa, eskiden köy dediğimiz şimdiki mahallelerimize de aynı imkan ve standartlar, aynı çağdaş yaşam standartları sağlanıyor. Belediyemizin bu çalışmalarından dolayı ilgili birimleri kutluyorum. Bundan sonra tüm mahalle yollarımızla birlikte bahçe yollarımızın da asfaltlanması için gerekli talimatları verdim. Arkadaşlarımız da bu talimatlar doğrultusunda çalışıyorlar. Battalgazi bölgesinde bin kilometreye yakın yol asfaltlandı. Bu bir ilçe bazında bir rekordur. Bir tarafta sıcak asfalt, bir tarafta satıh kaplama, bir tarafta yol ıslahları. Netice itibariyle bu yılın sonunda ve önümüzdeki yıldan itibaren bahçe yollarımız da dahil olmak üzere tüm yerleşim birimlerinde asfaltsız yerimiz ve ulaşım anlamındaki arterimiz kalmayacaktır” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Aziz Çelik ise, “Yollarımız çok güzel oldu. Belediye başkanımızın ellerine sağlık” derken, Abdurrahman Nebioğlu da, “Yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Başarılı çalışmalarının devamını dileriz” dedi.

Mahalle sakinlerinden Fikret Kabadayı ise, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Çok güzel hizmet aldı mahallemiz. Köy hizmetleri daha önceki yıllarda asfalt yaptı ancak bu sıcak asfalt değildi” diye konuştu.

Bakmadan Geçme