Başkan Gürkan, Eskkk Başkanı Evren'e Başarı Temennisinde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti. Başkan Gürkan, ESKKK Başkanlığı’na yeniden seçilen Ali Evren’e görevinde başarılar dileyerek, TESKOMB’un Yeşil Kuşak Projesi’ne verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval ve Yaşar Karataş ile birlikte yeniden Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Ali Evren’i tebrik ederek, başarı temennisinde bulundu. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Esnaf ve Sanatkarlar Kefaret Kooperatif Başkanı Ali Evren’i ziyaret ettik. Kendileri uzun zamandan beri esnaf teşkilatımıza hizmet ediyor. Ve bu hizmetlerinde hakikaten tarafsızlığıyla, insanları ve esnafları kucaklaması ile, kendisinin gerçekten de hal ve hareketi ile temayüz etmiş güzide başkanlarımızdan bir tanesidir. Ben başkanımıza tekrar güven tazelediği için kendisine teşekkür ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Netice itibariyle bizler yerel yöneticiler olarak insanların birlik ve beraberlik içerisinde olması ve esnaflar olsun, meslek kuruluşları olsun, bunların kendi içerisinde dinamik olması, bunların görüş ve düşünceleri bizim yol haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasında önemli olduğunu her zaman belirtmişizdir. Bizim katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde de özellikle sosyal taraflar olarak tabir ettiğimiz, meslek odaları, kanaat önderleri, sendikalar, yerel önderle, esnaf teşkilatımız olsun bunların görüşleri bizim için manidardır ve önemlidir. Esnaf ve Sanatkarlar Kefaret Kooperatif Başkanı Ali Evren beyin önderliğinde TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir beyin ve yönetim kurulunun inisiyatifi çerçevesinde gerçekleştirilen yönetim kurulu sonucunda burada Yeşil Kuşak Projesine de büyük bir destek vermiştir” diyerek, bu kapsamda Malatya’ya hem bir okul kazandırıldığını, hem de Y eşil Kuşak Projesi’ne destek verildiğini kaydetti. 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın Malatya’ya büyük hizmetleri vardır. Çalışmalarını da benimsiyor ve destekliyorum. Her konudaki çalışmaları aynı mihenk taşı gibi atıyor ve bizleri gururla Malatya’mızı canlandırıyor. En son Battalgazi Belediye hizmet binası için kendilerini ve tüm ekibini kutluyorum. Hakikaten TESKOMB olarak Gümrük ve Ticaret Bakanımızın desteğiyle, zatıaliniz gayretleriyle Malatya’ya 24 derslik bir okul yapılmıştır.  Bu okula da katkılar olmuştur. Nacizane bizlerde orada bir görevli olarak tabii ki Malatya’ya gelen hizmetleri orda da vermişizdir. Okul açılışına da inşallah TESKOMB Genel Başkanımızın da katılacağını umut ediyorum. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme