Başkan Gürkan hizmetleri inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Göller Mahallesi'nde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Gürkan, Göller Mahallesi'nin her sokağının sıcak asfalt yapıldığını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Göller Mahallesi’nde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Gürkan, Göller Mahallesi’nin her sokağının sıcak asfalt yapıldığını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, bazı belediye meclis üyesi ve birim müdürleri ile birlikte Göller Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Gürkan, beraberindekilerle birlikte Göller Mahallesi’ne yapılan sıcak asfalt ve diğer hizmetleri yerinde inceledi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sokaklarında sıcak asfaltla kaplandığını belirterek, “Vatandaşımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek için buradayız. Köydeki sıkıntıları çözmek için asfaltından tutunda, diğer istek ve talepleri karşıladık. Sıkıntılar ve yeni talepleri sizlerden dinlemek için buradayız. Ama görüldüğü gibi Büyükşehir olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Malatya’nın diğer Büyükşehirlerden en büyük farkı, Malatya’da kırsal kesime şimdiye kadar hiç gitmeyen hizmetler bu sayede gitti. Görüldüğü gibi her taraf sıcak asfalt oldu. Sadece burada değil. Bu yıl sadece en uç noktada olan Sincik’le sınır olan Gülümuşağı ve Uluköy’de 60 kilometrenin üzerinde asfalt yaptık. Yani iki mahallede 60 kilometre yol yaptık.” dedi.

“Yüzümüzün akıyla mahallelerimizi geziyoruz” diyen AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise, “Başkanımız ve ekibiyle birlikte göller mahallesindeyiz. AK Partili Belediyeciliğin sadece yol asfalt alt yapı olarak değil, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi halkla iç içe olması ve halkla birebir temasın kurulması gerekiyor. Bunu gerçekleştirmek adına bugün bu mahallemizdeyiz. Tabi yüzümüzün akıyla mahallelerimizi geziyoruz. Bu yönüyle gerek Battalgazi Belediyemiz, gerek Büyükşehir Belediyemiz olsun halkımıza ve Malatya’mıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Alnımızın akıyla gelip buraları geziyoruz. Tabi insanlar var olduğu müddetçe ki bu ifadeyi başkanım sık sık kullanır. İmkanlar sınırlıdır, istekler sınırsızdır. İmkanlarımız ölçüsünde vatandaşımıza hizmet etmek için elimizden gelen her türlü hizmet ve çabayı sarf ediyoruz. Şu an hepimizin birlik ve beraberlik içinde olması gereken bir dönemi yaşıyoruz. Irak’ta yaşadığımız sorun ve sıkıntılar var. Ülke olarak İdlip’e girmişiz. Oradaki terör örgütlerinin faaliyetlerini engellemek adına oradayız. Bunun içinde birlik ve beraberliğimizi sağlamak adına gezilerimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Göller Mahallesi Muhtarı Abdulvahap Oğuz’da, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan hizmetlerden oldukça memnunuz. Başta Battalgazi Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Eksiklerimizin de ileriki zamanlarda tamamlanacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme