Başkan Gürkan'ın, Merhum Özal ve Fendoğlu'nun Vefatının Yıldönümü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 25. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan, merhum Özal'ın Türkiye'yi dünya ülkeleri ile bütünleştiren bir lider olduğunu ifade etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 25. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bu gün bir Malatyalı olarak hepimizin onur ve gurur duyduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 25. yıldönümüdür. Merhum Özal, Türkiye'yi dünya ülkeleri ile bütünleştiren, yenidünya düzeni içerisinde yerini almasını sağlayan özellikli bir liderdi. Merhum Özal döneminde ülkemizi bir uçtan bir uca her alanda saran hizmet ağı, Türkiye’ye hizmette çağ atlatmıştır. Hizmetleriyle milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan merhum Özal’ın fikir ve düşünceleri, Türk siyasetine kazandırdığı yeni vizyon herkese ışık olmuştur. Her yönüyle farklı bir lider olan Merhum Turgut Özal’ı vefatının 25. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatının 40. yıldönümü dolayısıyla da bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan mesajında, “Bugün aynı zamanda Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatının 40. yıldönümüdür. Bundan 40 yıl önce gelini ve iki torunu ile birlikte bombalı bir saldırı sonucu vefat eden merhum Hamit Fendoğlu, Türk siyasetine mertliği ile damgasını vurmuş bir siyasetçiydi. Merhum Hamit Fendoğlu’nu vefatının 40. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme