Başkan Kalan'dan Başkan Avşar'a Hayırlı Olsun Ziyareti 

Müsiad Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan’dan MHP il Başkanı Ramazan Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya il başkanlığın Kongre’de seçilmesiyle birlikte hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Müsiad Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan MHP il başkanı Ramazan Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Kalan’ Milliyetçi hareket Partisi MHP Malatya il başkanlığına seçilen Ramazan Bülent Avşar’a Yönetim kurulu olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz görevinde başarılar diliyorum dedi.

Müsiad Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan göreve seçilen başkan Avşar’a başarılar diliyorum, Malatyamız için hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz tekrar kesin tebrik ediyorum başarılarının devamı diliyorum şeklinde.

Başkan Avşar ise MÜSİAD Malatya Şube başkanı Hüseyin kalan bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum partimize hoşgeldiniz diyorum dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP’Malatya il başkanı Ramazan Bülent Avşar’ MÜSİAD Şube başkanımız Malatyamıza güzel hizmetler gerçekleştiriyorlar iş adamlarından kurulan bir sivil toplum kuruluşudur tekrar bizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum başarılar diliyorum ifadelerin kullandı.

Bakmadan Geçme