Başkan Polat Yoğun Bayram Mesaisi Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Yoğun Bayram Mesaisi Yaptı

Bayram Namazı’nı Gedik Mahallesinde bulunan Namazgâhta kılan Başkan Polat, burada mahalleliyle tek tek bayramlaştı. Başkan Polat daha sonra, Malatya Valiliği, Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen resmî bayramlaşma törenine ile AK Parti Teşkilatının Belediye Nikah Saray’ında düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.

BAYRAM ZİYARETLERİ

Başkan Polat, bayramın ikinci ve üçüncü gününde Pütürge ve Kale ilçelerine Bayram ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Polat, Pütürge’de ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından 40 gün gibi kısa bir sürede yapılan Tekederesi Köprüsünü inceledi. İnceleme gezisinin ardından Tepehan, Uzuntaş ve Gertan mahallelerini ziyaret edip mahalle halkıyla bayramlaştı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Polat, vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Futbol Turnuvası ve Sünnet Törenine Katıldı

Başkan Polat, Pütürge Çevre Köyleri Derneği'nin düzenlediği Geleneksel Futbol Turnuvası ve Sünnet Şöleni'ne katılarak Pütürgelilerle bir araya geldi.

Kale ilçesine ziyaret

Kale ilçe merkezinde vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Polat, Gülenköy mahallesini de ziyaret etti. Başkan Polat burada vatandaşlarla bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Yol-Asfalt Personeline Ziyaret
 
Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü’nün tesislerini de ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat burada personellerle bayramlaştı.

Bakmadan Geçme