Başkan Polat'tan birlik ve beraberlik çağrısı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, vatanı bölmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, vatanı bölmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Başkan Hacı Uğur Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Polat, "95. yılını kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. Bu destansı zafer, vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve vatan topraklarını kanının son damlasına kadar koruyan askerimizin kudret ve kahramanlığının göstergesi aynı zamanda milletimizin birlik ve bütünlüğünün de kutsal bir nişanesidir. 30 Ağustos 1922 tarihi, onurlu direnişin bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği tarih olmuştur. Büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin, ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. ’Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ şuuruyla bir ve beraber olan aziz milletimiz 30 Ağustos zaferinden aldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi durdurmak isteyen örgütlerin 15 Temmuz’daki hain ve sinsi planlarını boşa çıkarmış, bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur. Bu büyük gün vesilesi ile başta 30 Ağustos Zafer Bayramımız olmak üzere tarihimizin en yakın mücadelesi 15 Temmuz istiklal ve istikbal mücadelesini veren kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme