Başkan Tuna, Gölbaşı'nda Protokol Törenine Katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa Tuna, Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol imza törenine katıldı.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara Valisi Ercan Topaca ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile birlikte protokolü imzalayan Başkan Tuna, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokolü projesiyle ilgili olarak, Gölbaşı Belediye Başkanımız konuyu bize açınca biz de belediye olarak üzerimize düşen ne varsa memnuniyetle katkıda bulunuruz sözünü verdik. Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken plan tadilatları vardı, bunları yerine getirdik. Tabi projenin hayata geçirilmesinde valilik, bakanlık hayırsever Ülkü Ulusoy hanımefendinin de katkıları büyüktür. Daha modern ve daha büyük kapasiteye sahip okulların inşa edilecek olması gençlerin eğitimine daha büyük fırsatlar oluşturacak.”
Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Ak Parti Ankara Milletvekilleri, çok sayıda muhtar, hayırsever vatandaşlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de ayrıca katıldığı törende, proje kapsamında Gölbaşı’na yapılacak olan kent meydanının önemine de vurgu yapan Başkan Tuna, şehrin bu sayede nefes alacağını söyledi.
YENİ PROJELER YOLDA
Başkan Tuna, önümüzdeki süreçte Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay ile birlikte yeni projelere imza atacaklarının da sinyallerini verdi:
“Bu projeleri şimdi açıklamak istemiyorum çünkü uzun ince bir yol. Eğer sıkıntı çıkarsa mahcup olmak istemeyiz o nedenle müjdesini daha sonra sayın başkan sizlerle paylaşacak. Şehrimiz ve ülkemizi daha güzel noktalara taşıyacağımıza inanıyorum.”
Protokol imza töreninin ardından törene katılan heyet, Fetö Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde Gölbaşında hedef aldığı noktalardan biri olan TÜRKSAT‘ta da incelemelerde bulundu.
 

Bakmadan Geçme