Başkan Yanılmaz: 'Başarının Önünde Hiçbir Engel Yoktur'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Down Jimnastik alanında Türkiye birincisi ve aynı zamanda çeşitli alanlarda 8 derecesi olan Hüsna Göçer’i evinde ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Başkan Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Down Sendromlu Hüsna Göçer, sekiz yarışmaya katıldığını ve sekizinde de ödül aldığını belirtti.

Anne Kader Göçer ise yaptığı açıklamada kızı Hüsna Göçer’in başarısından duyduğu mutluluğu ifade ederek bütün engelli çocukların fırsat verilirse her şeyi başarabileceklerini söyledi. Anne Göçer ayrıca ziyaretlerinden dolayı Başkan Yanılmaz ve eşine teşekkür ederek bütün engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz’ın böyle anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayarak evlerine misafir olmasının kendilerini duygulandırdığını belirten baba Yasin Göçer de, “Başkan Mücahit Yanılmaz’ın ve eşinin ziyaretleri bizleri onurlandırdı” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise ziyarette yaptığı değerlendirmede, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Hüsna Göçer’i evinde ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Hüsna kızımız bizim özel çocuğumuz. Özellikle jimnastikte çok başarılı. Katıldığı bütün yarışmalardan da madalya ile çıktı. Toplamda 8 madalyası bulunuyor. Elazığ şampiyonluğundan Türkiye şampiyonluğuna kadar almış olduğu birçok madalya var. Bu başarının önünde bir engelin olmadığını gösteriyor. Ne olursa olsun azmettikten, gayret ettikten sonra başarıya ulaşmak mümkündür. Ben özellikle Hüsna'nın anne ve babasını tebrik ediyorum. Bu başarıda ailenin fonksiyonu çok fazla. Yine kardeşleri de Hüsna'ya yardımcı oluyor, destek oluyorlar. Hüsna inşallah daha büyük başarılara imza atacaktır. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle şunu da söylemek istiyorum. Bugünler bir farkındalık oluşturan günlerdir. Bu farkındalık günlerinde bütün engelli kardeşlerimizin problemleri, istekleri, arzuları yeniden gözden geçiriliyor. Ama esas itibariyle yılın 365 günü bu özel çocuklarımızın ihtiyaçlarını giderecek çalışmaları yapmak durumundayız. Bizimde gayretimiz, amacımız, hedefimiz budur. Bu açıdan bu özel günde, özel çocuğumuzu ziyaret edelim dedik. Ben tekrar Hüsna'nın anne ve babasına teşekkür ediyor ve Hüsna'yı da tebrik ediyorum.”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz daha sonra büyük bir azimle yarışmalarda derece elde eden Hüsna Göçer’e ve kardeşlerine çeşitli hediyeler sunarak başarılarının devamını diledi. 

Ziyarette Hüsna’nın annesi Kader Göçer Başkan Yanılmaz’dan kendisinin de spor yaptığı Elazığ Belediyesi Yeni Mahalle Spor Merkezi’ne kızıyla gidebilmesi adına izin istedi.  Hüsna’nın spor merkezine  annesiyle gidebileceğini belirten Başkan Yanılmaz, Hüsna’nın jimnastik alanında daha başarılı olması adına Elazığ Belediyesi Spor Merkezlerinin özel alanlarından  yararlanabileceğini söyledi.

Bakmadan Geçme