Başkan Yanılmaz 'Çalışanlarımızın Huzuru Herşeyden Önce Gelir'

Elazığ Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında çalışanların ekonomik durumunu iyileştirmek, çalışma performansını güçlendirmek ve ücret dağılım dengesini sağlamak için sosyal denge sözleşmesi imzalandı. 
İmza törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay, Bem-Bir-Sen Elazığ İl Temsilcisi Süleyman Akay, Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ve Bem-Bir-Sen üyeleri katıldı.
Sözleşme töreninde konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay, imzaladıkları sözleşme ile işveren ve iş gören arasında bir denge kurmayı amaçladıklarını ifade ederek sözleşmenin çalışanlar üzerinde bilgi, beceri ve motivasyon artırıcı bir netice sağlayacağını kaydetti.
Sosyal denge sözleşmesi imzaladıkları bütün belediyelerde çalışanların daha özgüvenle hizmet ettiklerini vurgulayan Mürsel Türbay, sendika olarak belediyeler ve memurlar arasında bir köprü görevi üstlendiklerini ve daha faydalı hizmetlerle çalışanların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
BAŞKAN YANILMAZ: “ÇALIŞANLARIMIZIN HUZURU HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”
Belediye çalışanlarının huzuru ve mutluluğunun her şeyden önce geldiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, imzaladıkları sözleşmeyle memurların daha verimli ve istekli çalışacaklarını kaydetti. Belediye çalışanlarının ilimize daha faydalı hizmetlerde bulunabilmesi için maddi ve manevi yönden kendilerini iyi hissetmesi gerektiğini belirten Başkan Yanılmaz, çalışanların sadece iş yerindeki mutluluğunun değil aile hayatındaki huzurlarının da önemli olduğunu söyledi.
Memuruyla, işçisiyle ve hizmet alımı çalışanlarıyla hep birlikte geniş bir aile olduklarını vurgulayan Başkan Yanılmaz, imzaladıkları sözleşmeyle çalışanların veriminin artacağını şehre güzel hizmetler olarak döneceğini kaydetti.

Bakmadan Geçme