Başkan Yanılmaz Elfed Yönetim Toplantısına Katıldı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığlı dernekler arasında dayanışma kurmak amacıyla İstanbul’da faaliyet gösteren Elazığ Dernekler Federasyonu’nun yönetim kurulu toplantısına katılarak şehrimize kimlik kazandıran önemli proje ve çalışmaları anlattı.

Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli ve ELFED’e üye dernekler ile temsilcileri katıldı.

ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli, Elâzığ için yapılan bütün çalışmaları yakından ve beğenerek takip ettiklerini belirterek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ:“İL DIŞINDAKİ BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİN KALBİ BİZİMLE ATIYOR”
ELFED’in Yönetim Kurulu toplantısına katılarak hemşehrileriyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Başkan Yanılmaz, Elazığ dışında yaşayan bütün hemşerilerimizin kalbinin, gönlünün ve hevesinin Elâzığ’da attığını belirterek yapılan bütün çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

“ŞANTİYE BELEDİYECİLİĞİNİ ÖN PLANA ÇIKARDIK”
Yaptıkları bütün çalışmalarda odak noktası olarak insanların huzur ve faydasını gözettiklerini belirten Başkan Yanılmaz, özellikle şantiye belediyeciliğini ön plana aldıklarını ifade etti. Elazığ’da yaşayan en dar gelirli hemşerimizin bile kolay ve rahat yaşayabileceği bir ili hedeflediklerini belirten Başkan Yanılmaz, bu açıdan “güçleştirmiyoruz kolaylaştırıyoruz, nefret ettirmiyoruz sevdiriyoruz” ilkesini benimsediklerini kaydetti. Daha sonra gerçekleştirdikleri önemli çalışmalara ilişkin açıklamalar yapan Başkan Yanılmaz özellikle Kültür Park’ın çok yönlü bir sosyal yaşam merkezi olduğunu belirtti.

“CİP BARAJI MESİRE ALANI 2018’DE HİZMETTE”
Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’ndan sonra 1 milyon 500 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Cip Barajı Mesire Alanı’nın 2018’de hizmete sunulacağını söyleyen Başkan Yanılmaz, ailelerin gönül rahatlığıyla gidip piknik yapabilecekleri bir mekânı daha şehre kazandırdıklarını ifade etti. Atıl bir durumda olan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Cip Barajı Mesire Alanı’nı yaptıkları çalışmalar neticesinde tekrar canlandırdıklarını belirten Başkan Yanılmaz, “çocukluğumuzdaki piknik alanına yeniden kavuşuyoruz” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”
Orduevi atlı katlı kavşak projesi, Bosna Hersek Bulvarı Alt Geçit çalışmalarını sekiz ay gibi kısa bir zaman zarfında tamamlayarak hizmete sunduklarını belirten Başkan Yanılmaz, aynı şekilde Kuzey İmar Yolu’nu da çok hızlı bir şekilde bitirdiklerini, söyledi. Belediye imkânlarıyla yapılabilecek en konforlu yol çalışmasını yaptıklarını kaydeden Başkan Yanılmaz, Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi, Hayır Çarşısı, EBEGEM, Aile Danışma ve Eğitim Merkezi gibi şehre vizyon katan birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme