Başkan Yanılmaz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Elazığ Belediyesi olarak şehre yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü. “Çok kısa sürede şehrin büyük bir bölümünde sizin yapmış olduğunuz hizmetleri biz muhtarlar olarak gerçekten çok yakinen takip ediyoruz. Çok kısa sürede şehrin büyük bir bölümünde çok büyük çalışmalar yaptınız. Siz zaman zaman anlatıyorsunuz ancak biz muhtarlar olarak hizmetleri daha iyi görüyoruz. Şehri iki üç yıl içerisinde alt geçitleri ile Necmettin Erbakan Bulvarı, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı, Cip Barajı Mesire Alanı ile şehrin kalitesini artırdınız. Bu hizmetleri gördükçe sizinle gurur duyuyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz.”

“BİR HEMŞERİMİZİN DAHİ GÖNÜL KIRIKLIĞINA MÜSAADE ETMEMELİYİZ”
Daha sonra bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve 24 Haziran’daki seçimlerin öneminden bahsetti. Yanılmaz: “Bu şehirde ki değişim ve gelişim şehre aynı zamanda yatırımın gelmesine vesile oluyor. Bu şehirdeki her problem bizim problemimizdir ve o problemi çözmek için mücadele etmek de bizim görevimizdir. Türkiye'nin büyümeye gelişmeye hızlı karar almaya ihtiyacı var. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ihtiyacı var. 24 Haziran'da sandıklara gideceğiz bu defa pratiğini oynayacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi fiilen uygulama alanına girsin. Siz muhtarlarımız vatandaşla birebir diyaloğu olan insanlarsınız. Vatandaş ile bizlerden daha fazla muhatapsınız. Olayların içerisindesiniz. 24 Haziran'da kullanacağımız her oy Cumhuriyet tarihinden bu tarafa bütün seçimlerde kullandığımız oylardan çok daha etkili bir oydur. Çok daha sonuç odaklı bir oydur ve geleceğimize kullandığımız önemli bir oydur. Biz şu anda yurtiçinde ve yurtdışında bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyenler yok etmek isteyenlere karşı müthiş bir mücadele veriyoruz. Bu kadar mücadele verirken yurt içinde birlik ve beraberliğimizi bütün dünyaya göstermeliyiz. Ben inanıyorum ki 24 Haziranda Cumhurbaşkanımız kahir ekseriyetle birinci turda seçilecek ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ne geçmiş olacağız. Elâzığ olarak biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi teorisine yüzde 72 oy verdik. İnşallah pratiğine geçişte de asgari yüzde 75'in üzerinde bir oy vererek Türkiye geneline hitap edecek olan en güzel yardımı desteği yapmış olacağız. Bir hemşerimizin dahi gönül kırıklığına müsaade etmemeliyiz. İnşallah 24 Haziran'da Elâzığ rekor düzeyde destek vermiş olan iller arasına olacaktır”dedi

Bakmadan Geçme