Başkanlar'dan Tatlı'ya Ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve Türk Eğitim Sen İl Başkanı Çetin Türkyılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı makamında ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilin genel durumu ve Eğitim ile ilgili projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. MHP İl Başkanı Avşar ziyarette, “Son yıllarda üniversite ve lise yerleştirme sınavlarında Malatyamız akademik olarak büyük bir başarı elde etmiştir.Başta siz olmak üzere okul müdürlerini ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Malatyamız son yıllarda okullaşma oranında da çok büyük mesafe almıştır.BudaMalatyamız için rahat bir şekilde normal eğitime geçeceğini göstermektedir. Merkezdeki 10 okul dışında ikili eğitim yapan okul kalmamıştır” ifadelerini kullandı.

Malatyamızda öğretmen ihtiyacının da olmaması da akademik başarıyı getirdiğine değinen MHP İl Başkanı Avşar,”Malatyamız’da tüm bu güzel çalışmaların devam etmesi için partimiz olarak sizlerin ve eğitim çalışanlarının her zaman destekçisi olacağız.Güzel ve gayretli çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Müdürümüzü Sayın Ali Tatlı beyefendiye şahsım adına teşekkür ederim”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, Başkan Avşar’a teşekkür ederek, göreve yeni gelmesinden ötürü başarı dileklerinde bulundu. Ve ayrıca Milli Eğitim camiası için övgü dolu sözler sarfetmesindendolayıda tüm camia olarak teşekkür ettiklerini açıkladı.

Ziyaret sonrası, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya başarı dileğinde bulunan MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve Türk Eğitim Sen İl Başkanı Çetin Türkyılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü makamından ayrıldı.

Bakmadan Geçme