Belediye Personellerine Hizmet İçi Eğitim Semineri

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ÂDEM) tarafından belediye personellerine yönelik hizmet içi eğitim semineri verildi. 
Elâzığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan "bimer, santral, beyaz masa, sorun takip sistemi" birimlerinde görev yapan personele yönelik düzenlenen seminerde "Beden dili ve Diksiyon" konuları ele alındı.
Aile Danışma ve Eğitim Merkezi sorumlusu Ayşe Keskin tarafından verilen seminerde nefes alma teknikleri, etkili konuşma, etkili sunum teknikleri, beden dili kullanımı gibi konularda katılımcılara bilgiler aktarıldı.
Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi sorumlusu eğitimci Ayşe Keskin seminerde verdiği eğitimde, “Etkili konuşma becerisi ile kendinizi daha iyi ifade edebilir, kişileri ikna etme yeteneği kazanabilirsiniz. Karşınızdakinin vücut hareketlerine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün. Duygu ve düşüncüleri çözümlemek, insanları doğru tanımak, tuzağa düşmemek, yalanı ortaya çıkarmak için beden dilini bilmeniz yeterlidir" dedi.

Bakmadan Geçme